2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیمت امساله؟ ۹۹؟ اوایل یا اواخر؟

بله امسال قیمت من برای ۳۵ روز پیشه دختر داییم زایمان کرد

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
منم میخوام بدونم بلایکید لطفا یکی از اقوام دور مارفته هتل بیمارستان گاندی سزارین بوده 20میلیون ازش ...

اقوامتون یا بچشو ان ای سیو نگه داشتن یا بهتون دروغ گفته 

گاندی با بهترین اناقش ۱۰ تومنه

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
بله امسال قیمت من برای ۳۵ روز پیشه دختر داییم زایمان کرد

👌بسیار عالی. ممنون. والا دیروز تو یه تاپیک دیگه بحث قیمتا بود. یکی اصرار داشت این قیمتای هفت و هشت مال پارسال و سالای قبله. پس امسال ۴۰! ما ک همه میدونستیم این عدد پرته ولی همه یه کم وا دادن و از قیمتای ۸ تا ۱۰ ک شروع کزره بودن، اومدن بالا و  تا حدود ۱۴ و ۱۵ اومدن. من والا خودمم شک کزدم. تو ذهنم یود ک از ۱۰ بیشتر نمیشه

اابته من تاکید داشتیم بدون عکس و تزیین و فیلم و.‌‌ وی ای پی و... ..بلکه فقط زایمان و اتاق. ترسیدم ک لابد من بیخبرم ولق متاسفانه بعضیا اینجا با قیمت بالا دادن احساس باکلاسی مبکنن و مثلا میگن پارسال من ۱۲ دادم!

مرسی❤

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
👌بسیار عالی. ممنون. والا دیروز تو یه تاپیک دیگه بحث قیمتا بود. یکی اصرار داشت این ۳یمتای هفت و هشت ...

تزئین و‌عکس و اینا هزینش از بیمارستان جداس