2777
2789

این تاپیک هنوز پابرجاست😂😂

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام کردن کرتاهه

سلام آقا حسین 🖐

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
جفتمون الان میترکیم🤐🤐😂😂😂😂😂 تو خواب ببینین من ب کسی پیام عاشقانع بدم😐😐😆😆😆😆

کوووفت متاسفمممم واااست حالا پیامای عاشقونه میدی . خودم صب بیدار بودم همه چی رو داشتم میخوندم قبل اینکه پاک کنین   بعد نوبت من میشه میگه اه اه چندششش.پیشییی بیا منو بخووور    حالا به هر حااال اقا شایان مبارکه ایشالله پیر شید پای هم سرو سامون بگیرین 

اقا شایان این مهتابم دختره خوبیه هاااا فقط یخورده پروو و زبون درازه که کار خوبی میکنه اصن باید زبون دراز باشه فقط دیگه باید بسازی  جدی.نگیر#

جهت_فان#   

چراهمتون رو من غیرت دارین😐😐😂😂😂 بخدا تو هر تاپیکی‌میرم چن نفر بم گیر میدن ک زیاد گرم نگیر یا شی ...

اوه اوه نه باباا؟ لوووس     

اقا  یکی رو من غیرت داره واسه کل عمرم هفت پشتم و ده پشتم کاااافیه     

توعم از این به بعد نمیای اینجا نبینم با این پسره گرم بگیری هااان ضعیفه واس من شااخ شده ( با لحن لوتی بخونش  

کوووفت متاسفمممم واااست حالا پیامای عاشقونه میدی . خودم صب بیدار بودم همه چی رو داشتم میخوندم ...

سلام نکبت😶😂😂

باز واسع خودت بریدی و دوختی😶😶😂😂

حاشیع درست نکن رحم ب کاربریم کن😞😂😂

هنوزم میگمممم چندشم میشع چی چیع اخع😑😑😷😆😆😆😆

زهرمار خیلی دلتونم بخواد..مگ من چمع...مثلا رفیقمی..تووووف تووووف😒😒😶😆😆

شب بخیر شب بخیرم میکنن   چیلا به من نگفتی شب بخیر  پیشییی بیا منو بخووور  کااات فو ...

حسود نکبت پلشت😒😶😂😂😂

تو رو گرازم نمیخورع از بس تلخ و بدمزع ای😶😶😆😆😆😆😆

اوووخیشششش راحت شدم از دستت..کات😍😋😆😆😆😆😆

اوه اوه نه باباا؟ لوووس       اقا  یکی رو من غیرت داره واسه کل عمرم هفت پشتم ...

کیع کیع همینجاس🤔😍😆😆😆😆

بروبابا خودتم ک غیرتی شدی رو من😶😶🤐🤐😆😆😆😆

دلم موخاد همینجا بمونم و بگم و بخندم ب تووو چعععع هااا ب تووو چعععع😒😒😆😆😆

مگ کات نکردیم😑😑😶😶😏😂😂😂😂😅

سلام نکبت😶😂😂 باز واسع خودت بریدی و دوختی😶😶😂😂 حاشیع درست نکن رحم ب کاربریم کن😞😂😂 هنوزم م ...

نکبت خودتی بیشووول 

چیکار کنم میخواستین حرف عشقولانه نزنین تو تایپک جلو ملت   

نه باااو زبون دراااز باااش منم هستم پایتم بد جووور همه بم میگن ملت ۶ متر زبون دارن تو ۱۲ متر   

داش شایان حداااقل ۱۰۰۰۰ سکه مهریش میکنی پنج بارم میای خواستگاریش تا شاااااااید جواب بله بدددیم

اقا ولش دیگه قضیه رو زیاد جدی نکنم    اصن به خودم برخورد 

اقا شایان خداییش جدی نگیری شوخی میکنم بوخودا

حسود نکبت پلشت😒😶😂😂😂 تو رو گرازم نمیخورع از بس تلخ و بدمزع ای😶😶😆😆😆😆😆 اوووخیشششش راحت شد ...

کثافت اینا چیه ب من مییگی متسافم واااست پیشییییی ایندفه منونخور بیا اینوووو بخووور 

نامرد

نکبت خودتی بیشووول  چیکار کنم میخواستین حرف عشقولانه نزنین تو تایپک جلو ملت     نه ...

حرف عشقولانع نزدیم...ی شوخی کرد ک منو سکتع بدع ک موفق شد😶😶😂😂😂

خاااعکککک ینیییی نفس خااااعککککک

انقد مسخرع نباش ...برو دورکعت نماز بخون استغفار کن حاشیع درست نکن..

تمومش کن این بازی کثیف رو تا نیومدم‌برات😒😒😆😆😆😆