2777
2789
گفتم برای چی ناراحتی ؟ 

نه ناراحت نیستم 

یکم ناخوشم 

رو به قبله ام 😁😂😂

دارم وصیت میکنم 

مامانمم فحشم میده🙄😞☹

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

@نیکی0  

کجایی تو فنچ من😍😍😍

دلم برات تنگولیده🥺🥺

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ناراحت نیستم  یکم ناخوشم  رو به قبله ام 😁😂😂 دارم وصیت میکنم  مامانمم فحشم م ...

خدانکنه 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ 

برای چی اونوقت .. 🙁🙁🤔😓 

#کاربر_اقا_هستم.                    بجای زیاده گویی و تکرار مکررات لایک میکنم ❤
خدانکنه 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️  برای چی اونوقت .. 🙁🙁🤔😓

نمیدونم 

سر درد 

قلب درد 

عرق سرد نشسته به جونم 

انگار عرق مرگه 😞😞

خدانکنه من فداتم گل دخترم⁦☺️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩😂

😍😍😍😍تو میگی گل دخترم 

مامانم میگه پدرسگ 😑😑😑

میگم دارم میمیرم 

میگه غلط کردی با بابات 🙄🙄🙄

به هوای من داره بابامو آباد میکنه😂😂😂

نمیدونم  سر درد  قلب درد  عرق سرد نشسته به جونم  انگار عرق مرگه 😞😞

ریلکس باش

یه چک به پسر داییت بزن با نهایت احترام  +پذیرش تمام شروط میشینه پای سفره عقد 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

خدای بخاطر پسر دایت ناراحتی ؟ 

سلام با یکی دعوا کردم،زورم فقط به کاربریم رسید،خودم لغو کاربری کردم😔

🤦‍♂️🤦‍♂️ من فکر کردم( تاپیک اخر گذاشتم) بخاطر من رگ زدی 🙁😂 

چند روز نبودین فک کردم کلا نمیایی .. خوش حال شدم باز اومدی

ریلکس باش یه چک به پسر داییت بزن با نهایت احترام  +پذیرش تمام شروط میشینه پای سفره عقد 🤦‍♂️🤦 ...

نه بابا 

اون تموم شد بهش گفتم نه 

تمام دق دلیش  رو سرم خالی کرد 😒😒😒

فکر کنم از دیروز زیاد کار کردم بدنم عادت نداشته 😁😁

جات خالی یه آش مشتی و پر سیر خوردم 

فکر کنم از سیر باشه ☹☹

وااااای فقط بابات😂😂😂😂😂😂😂😂😂 چه باحاله مامانت😂😂😂😂😂

اره طفلی میخنده 

میگه چیز دیگم مونده بگو 🤣🤣🤣

یه چیز زشتم گفت که من نمیگم☹☹☹

🤦‍♂️🤦‍♂️ من فکر کردم( تاپیک اخر گذاشتم) بخاطر من رگ زدی 🙁😂  چند روز نبودین فک کردم کلا نمی ...

نه بابا😂😂😂😂😂😂😂😂

نه دعوا کردم حالم خوب نبود درس هم داشتم لغو کاربری زدم بهتر شدم،اومدم دوباره.

ممنونم