2777
2789
چرا عزیزم.چیشده

هیچی  

یکم حالم بده 

فعلا😞

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂چشم بد دور😎😎😜😜😜

برووو🤣🤣

میخوام....بفهمن پادشاهه منم ،بپا که زیرپام فشارت ندم👎،میخوام همه اونا که ذهنشون نجسه ببازن،میخوام پره رقص باشه اصلامجلس جنازم.....اری تشرکافی نیست،گاهی برای خراب کردن هیولای خودساخته توپ ها اتش لازم است،وبرای خاموش کردن اتش خودسوزانده سیل ها اشک،گرجهنم میروی مردانه روووو.......👎👎👎
سلام چیشده عشق جذاب؟؟؟؟

سلام گلم 

هیچی 

یکم ناخوشم

حالا بهتر شدم میام 

فعلا

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
😂😂😂😂 پس میلاد رو من تور کردم دیشب😂😂😂😂

خودش ریسمان دادلعنتی😁😁نخواستم دلشوبشکنم.😆😆

میخوام....بفهمن پادشاهه منم ،بپا که زیرپام فشارت ندم👎،میخوام همه اونا که ذهنشون نجسه ببازن،میخوام پره رقص باشه اصلامجلس جنازم.....اری تشرکافی نیست،گاهی برای خراب کردن هیولای خودساخته توپ ها اتش لازم است،وبرای خاموش کردن اتش خودسوزانده سیل ها اشک،گرجهنم میروی مردانه روووو.......👎👎👎
سلام گلم  هیچی  یکم ناخوشم حالا بهتر شدم میام  فعلا

😔😔😔ناراحت شدم،زود بیا منتظرتم عزیزم،من عاشق لایک کردناتم عشقم.من فدات بشم انشالله خوب بشی،زود برگرد تا امشب که تاپیک میزنم دور هم باشیم

خودش ریسمان دادلعنتی😁😁نخواستم دلشوبشکنم.😆😆

😂😂😂😂خوب کاری کردیا😂😂😂😂

آقا من رفتم از تاپیک،مواظب خودتون باشین،روز خوش 

@کاربرآقاشایان ببخشین شوخی کردم،منظوری نداشتم،خوش گذشت،روز خوش 

فعلا⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌹🌹