2777
2789
عنوان

سنگریزه صفرا

1471 بازدید | 22 پست

سلام دوستان دکتر برای شن های صفرا من دارو داده من قبلا اصلا درد نداشتم ولی الان دلپیچه ودرد دارم آیا این طبیعی به خاطره قرص هست کسی اینجوری بوده؟ 

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
چه دارویی داده میشه بگید ؟

کپسول اورسوفار

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ده سال پیش عمل کردم ،دردش غیر قابل تحمله 

نه من اصلا درد نداشتم به صورت اتفاقی از طریق سونو متوجه شدم صفرا داری سنگریزه هستش دکتر گفت اینا لجن هست بهشون سنگ نمیگن دارو نوشته دارم میخورم ولی از قتی خوردم امروز دلپیچه ویکم درد دارم

نه من اصلا درد نداشتم به صورت اتفاقی از طریق سونو متوجه شدم صفرا داری سنگریزه هستش دکتر گفت اینا لجن ...

خداروشکر کن ،اره طبیعیه چون باید از لوله صفراوی خارج بشن ،سعی کن مدتی غذاهای چرب نخوری ،الهی شفای عاجل

حسین جانم 🌺

خداروشکر کن ،اره طبیعیه چون باید از لوله صفراوی خارج بشن ،سعی کن مدتی غذاهای چرب نخوری ،الهی شفای عا ...

ممنونم سلامت باشین

این دارو رو منم میخورم برای جلوگیری از درد و کارکرد درست کبد و صفرا هست

شما هم سنگ دارین؟ 

سرچ کن تو همین نی نی سایت یکی گفته بود دکتر بهش توصیه کرده زردچوبه بخوره البته نحوه درس کردن دقیقشو ...

والا من دیگه شیمیایی میخورم آب سیب میخورم ولی زردچوبه رو نمیتونم بخورم چون اسید معده ام زیاده

آره عزیزم دردهای وحشتناکی هم داشتم چند بار...

چند میل هستن وچه تعذگدادی سنگ ها؟ ان شاأ... که شما هم دفع کنی 

والا من دیگه شیمیایی میخورم آب سیب میخورم ولی زردچوبه رو نمیتونم بخورم چون اسید معده ام زیاده

اره برا اسید مضره. ولی آب شیب خوبه خانومه نوشته بود روزی چن کیلو باید بخوری😁 سرچ کن میاد

ولی آب میشن  غذای چرب نخور پنیروماست کم چرب 

گردو.. کلا چیزایی ک چربیه نخول

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
اره برا اسید مضره. ولی آب شیب خوبه خانومه نوشته بود روزی چن کیلو باید بخوری😁 سرچ کن میاد ولی آب می ...

ممنون عزیزم❤️❤️