2777
2789

نمیدونم والا شاید وقتش باشه

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبی عزیزم تاریخ زایمانت کیه؟؟البته ببخشید فضولی میکنم 

فدات گلم.سلامت باشی عزیزم.برام زده ۲۴ اسفند طبیعی.اما دو هفتس دهانه رحمم نرم شده و دکترم گفته ممکنه زایمان زودرس باشم بهم استراحت داده.تا ۱۲ بهمن که میرم تو ماه برم ببینم چی میگه.هفته ای یه بار امپول میزنم دعام کن به خیر بگذره

فدات گلم.سلامت باشی عزیزم.برام زده ۲۴ اسفند طبیعی.اما دو هفتس دهانه رحمم نرم شده و دکترم گفته ممکنه ...

فداتشم عزیزم نگران نباش ایشالله ک چیزی نیست..نینی اتو سالم بغل میکنی سر تاریخ به دنیا اومدنش....عزیزم ببخشیدا ولی میشه علایمتو بهم بگی؟وزن نینی ایت چقدره؟

فداتشم عزیزم نگران نباش ایشالله ک چیزی نیست..نینی اتو سالم بغل میکنی سر تاریخ به دنیا اومدنش....عزیز ...

هفته ۲۷ انقباض داشتم چند روز محلش نزاشتم بعد درد داشتم طوری که نمیتونسم صاف راه برم تا دیدم درد دارم رفتم بیمارستان چک شدم و امپول بهم زدن و قرص و این چیزا بهم دادن خداراشکر دردم خوب شدم ولی همش استراحت بودم.تا اون هفته نوبت دکتر داشتم دوباره چکم کرد گف باید بازم امپول بزنی و دهانه رحمت نرمه و بچمم داره تلاش میکنه خودشا بکشونه تو لگنم.الانم این یه هفته لگن درد شدید دارم به زور راه میرم یکمم که رو پام وایمیسم پام بی حس میشه.۳۰ هفته رفتم سونو وزن بچم ۱۶۰۰ بود عزیزم

هفته ۲۷ انقباض داشتم چند روز محلش نزاشتم بعد درد داشتم طوری که نمیتونسم صاف راه برم تا دیدم درد دارم ...

اخی عزیزم ایشالله ک چیزی نیست به خودت نگرانی نده عزیزم ....من خیلی از زایمان میترسم😭

اخی عزیزم ایشالله ک چیزی نیست به خودت نگرانی نده عزیزم ....من خیلی از زایمان میترسم😭

فدات گلم.نه من نمیترسم از زایمان از این میترسم که نارس بدنیا بیاد.من کلاسای امادگی زایمانو رفتم البته انلاین بود امادگی پیدا کردمو اصلا ترس ندارم.بعدم من ماما همراه میگیرم خیلی خوبه ادم دلگرمی پیدا میکنه یکی پیشت باشه و ماساژ و ورزش اینا بهت بده