2777
2789
نه گلم من منظورم اینه خیلیا هستن ک بینیشون قوز داره و الان میان جوابتو میدن اصلا قصد مسخره کردن کسیو ...

اصلا این کاربره ک تاپیک زده انگار درگیره

دوست داره سوالای چرت بپرسه بقیه تاپیکاشم همینه

😶😶😶😶

❤🩵🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا این کاربره ک تاپیک زده انگار درگیره دوست داره سوالای چرت بپرسه بقیه تاپیکاشم همینه 😶😶😶😶

آره ی چیز میپرونه میزاره میره بقیه رو میندازه ب جونه هم😐😐من واسه فان گفتم اصلا قصد ناراحت کردن کسیو نداشتم دوستای خوشگلم😘

من حرصی ندارم ک خالی کنم شما خیلی ناراحت شدی از حرف اسی زورتم ب اون نرسید اومدی سراغ من اشتباه میکنم ...

حالا دماغ من قوزم داشته باشه تو حلقه تو نیست که عزیزم.اگه حس میکنی تو حلقته سرتو ببر عقب تر.دیگه جوابتو نمیدم.طرز تفکرتو عوض کن

التماس-تفکر#  

حالا دماغ من قوزم داشته باشه تو حلقه تو نیست که عزیزم.اگه حس میکنی تو حلقته سرتو ببر عقب تر.دیگه جوا ...

ببین تو انقدر اعتماد ب نفست پایینه و هرکی هرچی میگه ب خودت میگیری ب من چ اسی ی چیز گفت تو داری حرصتو سر من خالی میکنی😂😂😂😂😂آروم باش سعی کن خودتو دوست داشته باشی حالا اون یچیز گفت😁

نه به یسری ها قوز بینی میاد ، من خودم قوز بینی دارم و فک میکنم خیلی زشتم و حالم از خودم بهم میخوره ، خیلی بده، تازگیا حساس میکنم اولین معیار زیبایی دماغ صافو و کوچیکه  😞