2777
2789
عنوان

پریودی سبک

703 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من سیکلم 30روز و طول پریودم 5روز 

ماه قبل پروژسترون خوردم خیلی خونریزیم سبک بود 

اما این ماه سرموعد شدم اما بازم کمه فقط روز اول و دوم خونریزی داشتم الان روز سوم از دیشب تا حالا هیچی باید ببخشید نوارم تمیز اما برم دسشویی خون میاد 

دلیل چیه بنظر ‌شما؟بده اینطوری کم خون بیاد؟

اگه قرصای مولتی ویتامین اهن اینا بخوری ممکنه تاثیر بزاره؟

درکل خونریزی شدید ندارم اما اینم کمه دیگه😢

وفادارِ توام ♡هر لحظه،هرجا،تا ابد😍♥️

عزیزم منم همین طورم 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر نوع تغذیه و مصرف غذاهایی با طبع سرد و خشکه

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

بد نیست؟

هر آدمی سیستم‌  بدنش یه جوریه به نظرم بد نیست چون دکتر میگه اگر خیلی زیاد باشه غیر نرمال خیلی کمم غیر نرمال خیلی کم یعنی یه ذره بیاد برای من و شما تا دو سه روز خوب بدش قطع میشه جای نگرانی نیس 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
منظور مشکلی باعث این موضوع نمیشع؟ روز اول و دوم خوب الان از دیشب هیچی یهو ترسیدم

منم ک کلا اینجوری بودم همیشه شما یهو اینجوری شدی؟ 

بخاطر نوع تغذیه و مصرف غذاهایی با طبع سرد و خشکه

حالا شب اول پریودم یه لیوان شربت زنجبیل غلیظ خوردم گفتم نکنه بخاطر گرمی باشه اینطور شد

معمولا همیشه تو غذاهام پر ادویه میکنم فلفل سیاه دارچین ادوبه کادی و...تو چایی هم همینطور دارچین و زنجبیل سردی نمیخورم

هر آدمی سیستم‌  بدنش یه جوریه به نظرم بد نیست چون دکتر میگه اگر خیلی زیاد باشه غیر نرمال خیلی ک ...

خب خداروشکر ادم وقتی اقدام ب بارداریه همه چی نگرانش میکنه