2777
2789

بله 

خیلی راضی ام 

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش ی ماما میومد و قشنگ توضیح میداد چیکار کنیم وقتی دردا میاد... از تنفس تا ورزش تا اینکه راهکارهای ...

خب کلاسای مخصوص تو بیمارستانی که که میخوای زایمان کنی ثبت نام کن.من ثبت نام کردم همه چیو توضیح دادن خیلی عالیه من که اصلا ترسم ریخت.از دکترتم بپرس شاید اشنا داشته باشه

هرگز دیگه نمیخوام به زایمان طبیعی فکر کنم...درسته بعدش راحت و خوب بودم...ولی ۱۸ ساعتی که درد کشیدم ه ...

وای 18 ساعت واقعا وحشتناکه من فقط 3 ساعت درد کشیدم

منو ابجی کوچولوت بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوت هستیم عزیزم💓💓💓
هرگز دیگه نمیخوام به زایمان طبیعی فکر کنم...درسته بعدش راحت و خوب بودم...ولی ۱۸ ساعتی که درد کشیدم ه ...

سزارین که بدتره تا چند روز درد بخیه ها رو داری و نمیتونی راه بری.بازم طبیعی بهتره

بله ولی حتما یک مامای همراه با خودم میبردم  اگه شیرازی بگو تا یکی بهت معرفی کنم واقعا ناراحتم ...

شیر خشک خالی خالی بخور روزانه 4قاشق خیلی تاثیرداره واسه تپلی جواب امضات گلم

فکر کنم بهتره از اونایی که تجربه هر دو رو داشتن بپرسید

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.