2777
2789
گوسفندا رو بشمار

چه گوسفندی 😐

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره امشب شیفته اونموقعا ک شبا شیفت میموند میرفتم جایی ولی امشب دعوا کردیم گریه کردم ترجیح دادم تنها ...

آره حداقل اعصاب بقیه به هم نمیریزه نمیفهمن گریه کردی

سرطان استخوان اونم توی بیست سالگی دقیقا بلایی که سر خودم تو شازده سالگی امد

عزیزم ان شاالله که خوب بشه عمردست خداست من مادربزرگم سرطان روده داشت گفتن به سه ماه نمیکشه عروسیم بود میخواستم کنسل کنم ولی خدا رو شکر هنوز زنده اس.از اون روز ۴ سال میگذره

آره حداقل اعصاب بقیه به هم نمیریزه نمیفهمن گریه کردی

اره واقعا حالا توضییحم میدی چرا دعوا کردی ی راه حلایی میگن ک اگ اجراشون کنی باید زندگیتو ببوسی بزاری کنار

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
عزیزم ان شاالله که خوب بشه عمردست خداست من مادربزرگم سرطان روده داشت گفتن به سه ماه نمیکشه عروسیم بو ...

من خودم هم سرطان داشتم میدونم چیه ولی دیگه هیچ امیدی نیست کل بدنش سیاه شده سه ساعت دیگه تموم میشه