2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واییی گفتی گوشواره حلقه و انگشترم و یادم آوردی دوتاشو باهم گم کردم برا پیدا شدن طلاهای منم  صلو ...

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
واییی گفتی گوشواره حلقه و انگشترم و یادم آوردی دوتاشو باهم گم کردم برا پیدا شدن طلاهای منم  صلو ...

سورخ انشراح بخونین یکی میگف خیلی نتیجه میبینم سربع پیدا میشه

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍
اگه الان بری دکتر اورژانس صبر

اخه فقدر یخورده خون اومد به کسی هم نگفتم تو خونه خواب بودن مامانم یبار این جوری شده بهش دارو دادن

حرف بقیه برات مهم نباشه مردم زیاد حرف میزنن😃
چرا پادرد؟؟؟ مادرم دست درد داره میگن دستش منجمد شده طفلی ۷ ماهه عذاب داره

نمیدونم بخدا خیلی درد میکنه وقتی راه میرم بدتر میشه سر پا باشم و کار کنم که کلا لنگ میشم انگشتام هم تیر میکشه نمیدونم چه مرضی گرفتم

۶۵ روزه که پری هم نشدم

خدا کنه واقعا هر سلام ۷۰،۶۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم....چون تنها توشه آخرتمه😃

[QUOTE=172828979]نه تک فرزندم مامانم هم رانندگی بلد نیست الان بگم به پسر خالم میاد [/QUOTEخو به پسرخاله ات بگو بیاد

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
بچه ام الان خابید‌..‌تب کرده ....یه صلوات بفرستید خوب شه

مدام چکش کن بنظرم ربع ساعت یبار پاشویش کن پاشویه بهتر از حتی حوله رو پیشونی گذاشتنه

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍
[QUOTE=172828979]نه تک فرزندم مامانم هم رانندگی بلد نیست الان بگم به پسر خالم میاد [/QUOTEخو به پسرخ ...

اخه الان زنگ بزنم بگم بیا به مامان بابام هم نگفتم همه میگن چقدر لوسه

حرف بقیه برات مهم نباشه مردم زیاد حرف میزنن😃