2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام بخوابم شب بخیریه صلواتم واسه ظهورامام زمان بفرست دهنت موقع خواب خوش بوبشه🌹🌹🌹🌹🌹🌹

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

اعصابم خورده یه لنگ گوشواره دخترم گم شده واسه پیدا شدنش یه صلوات بفرستید   

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
از تنهایی طوطیامو اوردم نزدیکم باشن زیر چشمی نگا میکنم ببینم خوابیدن یا بیدارن

وای من عاشق طوطیم/😀😀

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی
تادبرنشده برو جاری من خیلی دیررفت جوری گ بردنش اتاق عنل

اخه پای بابام گچ هست چیکار کنم ۱۴ سالمه شنبه پاشو باز میکنه😭😭😭😭

حرف بقیه برات مهم نباشه مردم زیاد حرف میزنن😃
اعصابم خورده یه لنگ گوشواره دخترم گم شده واسه پیدا شدنش یه صلوات بفرستید    

واییی گفتی گوشواره حلقه و انگشترم و یادم آوردی دوتاشو باهم گم کردم برا پیدا شدن طلاهای منم  صلوات بفرستید بلکم فرجی شه ، من صلوات فرستادم