2777
2789

لدفن بهم نخندین من الان ۲۳ سالمه ولی وقتی ۱۵ سالم بود با دختر داییم که ۸ سالش بود خیلی بازی میکردم این دختر داییم تو همین سن تو دریا غرق شد بعدش مامان من نمیدونپ فازش چی بود یه تیکه از موی سر این بچه رو گذاشته لای قرآن هنوزم نگه داشته من اینو تازه فهمیدم ولی از چند سال قبل به وقتایی حس میکنم یه چیزایی میبینم بعضی جاها برام سنگینه اصلنم توهمی یا خرافاتی نیستم خونمون برام سنگینه این میتونه ازون باشه؟ ممکنه؟  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ربطی به اون نداره

بگو چه چیزایی میبینی 

احتمال اینکه چشم سمت نیمه فعال باشه هست😶

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐
نه ربطی به اون نداره بگو چه چیزایی میبینی  احتمال اینکه چشم سمت نیمه فعال باشه هست😶

ببین مثلا یه چیزایی تو خواب میبینم چند روز بعد تو بیداری میبینم یا شاید باور نکنی پیش اومده تلویزیون واس خودش خاموش شده روشن کردم بازم خاموش شده بدنم کبود میشه البته اینا همیشه نییست دیر به دیر اتفاق میفته