2777
2789
عنوان

یه سوال ... ?

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 38 پست
من تو این سن و سال با اینکه زیاد بالا نیس سنم ۱۹ سالمه  مثل کف دستم پسرارو شناختم برای همین تو ...

یه سوال

منظورت چیه که گفتی ختم دختر بازی بوده؟

یعنی خودش و دوستاش رابطه ج داشتن اما دنبال دختر باکره میگردن؟😶

یه سوال منظورت چیه که گفتی ختم دختر بازی بوده؟ یعنی خودش و دوستاش رابطه ج داشتن اما دنبال دختر باک ...

من دقیقا اوایل ازش پرسیدم چرا با دخترا این کارو میکنی اگه برا خواهرت پیش بیاد چی؟

اونم جوابش قانعم کرد گفت دخترایی کا من باهاشون بودم همه از دم جن بودن و پرد... نداشتن و اگه با من نمی بودن با صدنفر دیگه بودن دختره همین بود چ با من چ کس دیگه میگف من پسرم از خدامه اون پاک باشه نمیکنه این کارو و گفت درباره خواهرش گفت خواهر من خانواده داره یکیو داره که نهار نیاد خونه زنگ بزنه و مجبور بشه بیاد یکی هست بالای سرش ولی اون دخترا ول بودن میومد پیش من یه هفته میموند کسی سراغی ازش نمیگرفت و ذاتش خراب بوده 

یه مهارت عجیبی دارم تو بازی کردنو باج نمیتونه بگیره هیچ خدایی از من!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دقیقا اوایل ازش پرسیدم چرا با دخترا این کارو میکنی اگه برا خواهرت پیش بیاد چی؟ اونم جوابش قانعم ...

خب الان این آقایی که با جن ها میپریده چطوری روش شد بیاد با یه دختر باکره ازدواج کنه؟

واقعا گذشته اش زجرت نمیده؟

از نظر من خراب بودن زن و مرد نداره

نمیدونم شاید هم من خیلی حساسم ولی اگه بفهمم رلم تو گذشته همچین غلطی کرده جوری جرررش میدم که....

😉میشه بپرسم چطودی؟کجا آشناشدین؟

من سال اخر دبیرستان بودم جلو مدرسه اومده بود با ماشینش ( همه ی دخترای مدرسه دربارش حرف میزدن تو کفش بودنا 😅)

من داشتم پیاده با دوستان میرفتم خونه نگو خونه اونا پیش خونه ماست همسابه ایم تقریبا یکی از دوستام بهش تیکه انداخت گف نگا کن صورتی پوشیدع من  فک کردم نیست گفتم پیرهن صورتی دل منو بردی 😐😐 نگو پشتمه شنید و خندید بعد اون هی میومد میرفت یسال تموم تا بلاخره باهام دوست شدیم .

نکاتی که بالا گفتم و بخون بدردت میخوره این  کتابم هست زنان زیرک . بخون جواب میده در اصل خلاصش کنم به طرف رو نده خخخ

من سال اخر دبیرستان بودم جلو مدرسه اومده بود با ماشینش ( همه ی دخترای مدرسه دربارش حرف میزدن تو کفش ...

ممنون گلم عالی یاد پیردویت بابام افتادم اونم توراه مدرطه همش دنبالم بود اومد خوایتگاریم لگد زدم به بختم الان درحال جدایی ام ۳ ساله هنوز مجرده😐

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
من دقیقا اوایل ازش پرسیدم چرا با دخترا این کارو میکنی اگه برا خواهرت پیش بیاد چی؟ اونم جوابش قانعم ...

تروخدا به منم بگو چطوری باهاش کنار اومدی؟

من شنیدم مردا رابطه هایی که دارن یادشون نمیره شاید اون دختره یادشون بره ولی رابطه هاشون یادشونه

بعد فکر کن موقعی که ازدواج کردین و باهات رابطه داره اون قبلیا بیاد تو ذهنش یا حتی تورو با اونا مقایسه جنسی کنه....

تصورش هم وحشتناکه

اصلا اینا به درک شاید یه بیماری مقاربتی چیزی گرفته باشه...

یا تنوع طلب شده باشه...

ممنون گلم عالی یاد پیردویت بابام افتادم اونم توراه مدرطه همش دنبالم بود اومد خوایتگاریم لگد زدم به ب ...

سرنوشت اینجور بوده به چشم تجربه نگاش کن .

ایشالا بهترینا سر راهت قرار بگیره

تروخدا به منم بگو چطوری باهاش کنار اومدی؟ من شنیدم مردا رابطه هایی که دارن یادشون نمیره شاید اون دخ ...

این چیزایی که گفتی اکثرا ماله پسرای ۱۹ . ۲۰ سالس 

ببین مردا درسته که رابطه جنسی براشون مهمه ولی برای یساعت فقط بعد اون محل سگ به طرف نمیدن مثل یه دستمال کاغذی 

ودرباره ی مقایسه مردی که عاشق روحت بشه جسمت براش مهم نیست هر چی باشی تورو میپرستت مثلا خود من اکه یروز نامزدم چهرش توسط یه حادثه بد بشه با تموم وجودم بازم عاشقش میمونم چون من اون شخص و دوست دارم هر چی که باشه 

نلمزد منم الان همیتجوریه نسبت به من منو با هیچکس مقایسه نمیکنه اصلا اگه این حرف شمارو میخوند بدش میومد چون همیشه میگه خودتو با چیزای بی لرزش در یه حد ندون 🙂

بیماری اتفاقا من هر روز تو سرش میکوبوندم😂😂🤣🤣 که تو حتما یچیزی داری اونم میگف ن من مواظب بودم بردمش چکاپ کامل کرد 🤤

این چیزایی که گفتی اکثرا ماله پسرای ۱۹ . ۲۰ سالس  ببین مردا درسته که رابطه جنسی براشون مهمه ول ...

حالا که عاشقت هست اگه بری بهش بگی که خودت هم قبلا کلی دوست پسر داشتی و باهاشون رابطه های آنچنانی هم داشتی (مثلا الکی) به نظرت چون عاشقته بازم باهات میمونه؟؟؟ و براش مهم نیست

یا در جا ولت میکنه چون دیگه به نظرش دختر بدی هستی؟ و میره سراغ یه دختر خوب دیگه؟

ببین کلا خیلی خودت و نامزدت مثل شخصیت های یه رمانی هستین واسه همین برام سوال شد اینو بپرسم ببینم نامزدت هم مثل اون پسره تو رمان واکنش میکنه یا یه جور دیگه؟😁