2777
2789
عنوان

یه سوال ... ?

314 بازدید | 38 پست

1:اونایی که رل داشتند یا دارند ..رفتار های  اشتباهی که باعث شده رلتون واسش عادی بشین و براتون اهمیت نده چیا هستن ?باید چجوری باشه رفتار با رل یا دوست پسر  تجربیاتتونو بگید لطفا 

۲: خانومایی که همسر دارند هم جواب بدن لطفا چجوری با همسر باید رفتار بشه چه رفتار های اشتباهی داشتین که الان بهش رسیدین 

منظورم از رفتار رفتار خوب نیستا .. هر رفتاری که لایق مرداس رو بگین 

برای اینکه ی رابطه رو حفظ کنی سعی کن

بهش گیر ندی چون مردا از زنایی که گیر میدن و دایم نق میزنن خوششون نمیاد و اینکه هیچوقت محبت و توجه زیاد بهش نکن 

بذار همیشه اون دنبال تو باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه فحاشی کرد جلوش وایسا بیشتر سمتت میا. خواستی آیدیتو بده ویس یه استادی که اینو میگه برات بفرستم باکلی مهارت برای بهتربودن رابطه رل و...😉

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

من تو این سن و سال با اینکه زیاد بالا نیس سنم ۱۹ سالمه 

مثل کف دستم پسرارو شناختم برای همین تونستم ای اخریا کسی که عاشقش هستم و مال خودم کنم ببین پسرا کسایی که سگ محلشون کنن و .میخوان و دخترایی که با دوتا عزیزم پا نشن برن خونه ی طرف و ۹۹ درصد تکرار میکنم ۹۹ درصد از پسرا دختریی که رابطه جن داشته باشه و هر موقعه از شبانه روز بهشون زنگ بزنن فورا برن پیششون و نمیخواااااااان من نمیگم اینو نامزدم میگه که ختم دختر بازی بوده 

همه دوستای نامزدمم همین نظر و دارن .

و ادب هم مهمه باید با ادب رفتار کنی جوری برخورد کنی شرم کنه پیشت حرف بی ادبانه بزنه

برای خانواده ی خودت خیلیییی احترام قائل بشی 

نشون بدی بهش زندگیت توی اون خلاصه نمیشه و برنامه ریزی داری برای اینده ات و بود و نبود اون فرقی برای تو نداره

حرف زیاده ولی این چن مورد که گفتم و انجام بدید جواب میده تامام☺☺

یه مهارت عجیبی دارم تو بازی کردنو باج نمیتونه بگیره هیچ خدایی از من!

والا قانون که نداره بستگی به شخصیت طرف داره

مثلا خیلی از پسرا هستن که اگه سگ محلشون ‌کنی بیش تر بهت جذب میشن

اما مثلا رل خودم کاملا برعکسه اگه باهاش سرد باشم خیلی عصبانی میشه دوست داره خوب جوابشو بدم و با محبت باشم باهاش اصلا دوست نداره سرش داد بزنم(ولی من میزنم😁)

یا بی توجهی کنم و مغرور بازی در بیارم

هروقت اینطوری کردم به دعوا کشیده شد...😶

من تو این سن و سال با اینکه زیاد بالا نیس ۱۹ سالمه  مثل کف دستم پسرارو شناختم برای همین تونستم ...

خداروشکر من همه اینایی که گفتی حواسم بود😍😍😍 و داشت نتیحه میداد

ولی طرف رفته فعلا پیداش نیست😐

خدای مهربونم... الحمدلله رب العالمین