2777
2789
عنوان

مهریه و جاری

606 بازدید | 33 پست

سلام جاری دارها

مهربه هاتون با جاری ها تون یکسان ه ؟؟

با خواهر شوهر هاتون چی ؟

مهریه جاری ام از من بیشتره 

ولی خب چون مهریه عروسمون که قبل من ازدواج کرده بود ۱۱۴ بود ، ملمانم گغت مهر تو هم مثل عروسمون و مهر من رو‌هم ۱۱۴ تعیین کردن ،

یه موقع ها لجم میگیره

البته چیزی نمیگم ها

شما ها چی ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من بیشتره خیلیم بیشتره 

برام مهمنیست ولی برای جاریم خیلی مهمه چون تا تونسته بهم تیکه انداخته سر این قضیه

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

مادرشوهرم اصرار داشت مهریه جاریم هم مثل من باشه و شد 

خواهرشوهرم فکر کنم بیشتر از ماست 

جاری برام مهم بود اما خواهرشوهر نه 😄

اخه بیشتر مهریه رو نقدی میدادن. انصاف نبود اون از من بیشتر بگیره

درواقع اگه مهریه جاریها یکی نمیبود فرق گذاشتن بین پسراشون حساب میشد 

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.

با دو تا بزرگها که فاصله ازدواجمون زیاد بود فکر نمیکنم ولی با جاری کوچکم که نزدیک بهم ازدواج کردیم فکر کنم یکی باشه البته مطمین نیستم دقیق نمیدونم برام هم مهم نیست اون زندگیه خودشو داره من زندگیه خودم مهریمون بهم مربوط نیست