2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

101 بازدید | 10 پست

امروز بعد سه سال رفتم ارایشگاه موهامو زنگ کردم همیشه قیمت ارزون میکرفت امروز رفتم مشتری هاشون کم شده خیلی گرون گرفت و پشیمون شدم رفتم ، از وقتی شوهرم فهمید رفت تو هم و کلی غر زد چرا حای گرون رفتم رفتیم خونه مامانم ، به دختر عمش ارایشگره مسیج ژد قیمت ارزونتر گفت کلی دوباره غر زد که چرا گرون دادم و گیر داد به شلوارم که جرا سایز گشاد خریدی و‌سر همینا بحثمون شد پیش مامانم، منم عصبانی شدم گفتم همش تو خونه از من ایراد میگیره و مسخره میکته و یه ارایشگاه رفتم پدرمو در اورد ، شوهرم عصبانی شد و گفت من و تو زن و شوهر نمیشیم و رفت بیرون الانم پیام زده دیگه نه به من زنگ بزن نه پیام بده و چون شاغل نیستم به من مبگه بی عرضه ای و‌ بی دست و پا خیلی دلم شکسته با خواهرش ۶ ماه قهر بود من اشتیشون دادم همش میگه تو که از خواهرم عزیزتر نیستی اونو که عزیز من بود ازش گذشتم چه برسه به تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی غیرمنطقی تشریف دارن الان ک شاغل نیستی بایدکوچیکت کنه هرچی باشه زنش هستی خواهرسرزندگی خودشه برادرهمینجورمادرسرش گرمه زندگی خودشه این تویی که همدمش هستی حرفش زشت بوده که گفته توعزیزترازخواهرم که نیستی هرکی باشه بهش برمیخوره بهت حق میدم که ناراحت باشی

اشکالی نداره یکم بزار بگذره حداقل چند ساعت بعد آخر شب بهش پیام بده ببخشید دفعه بعد سعی میکنم مراعات کنم....

شوهرت دوست داره با تو پس انداز کنه و با هم پیشرفت کنید از خودت همراهی نشون بده و از مالش مراقبت کن خسیس نیست اما قدر مالشو خوب می‌دونه....خداییش توی این گروهی به نظر من تو آرایشگاه رنگ کردن ظلمه به مرد هرچقدرم که وضع مالیش خوب باشه و خودشم راضی باشه...ببخش قصد دخالت توی زندگیت رو نداشتم اما این احساس رو نسبت به تاپیکت داشتم...و اینکه مشکلات مالی تون و ناراحتی های بین خودتون رو وقتی پیش مامانت میگی یعنی اولا من با تو صمیمی نیستم که اول با تو در کمال آرامش درمیون نزاشتم و اینکه اون مرد تمام تلاشش اینه که در آخر جلوی مامان و بابای تو احترام بگیره وقتی میگی انگار همه زحماتتون رو به هدر دادی ....موفق باشید

برایم صلوات بفرستید تا روحم آرام شود
اشکالی نداره یکم بزار بگذره حداقل چند ساعت بعد آخر شب بهش پیام بده ببخشید دفعه بعد سعی میکنم مراعات ...

همین مسیج زدم بهش بهم مبکه تورو زنای مردم مقایسه میکنم از خودم بدم میاد انتخابت کردم و به من میکه بی مسئولیتم و مبکه همه زنهای مردم خوبن جز تو چی بگم به ایم مرد... پشیمون شدم ازش بابت وظیفه اش معذرت خواهی کردم و‌کوتاه اومدم ، از بس خرج نکردم و به خودم نرسیدم الان به خودم رسیدم این رفتارارو‌میکنه خیلی بی معرفته شوهر من

همین مسیج زدم بهش بهم مبکه تورو زنای مردم مقایسه میکنم از خودم بدم میاد انتخابت کردم و به من میکه بی ...

الان پیش مامانشه؟؟؟ اگه آره که اصلا باهاش حرف نزن تا بیاد پیشت....ولی بدون هرچقدرم ازین حرفا بزنه این پیامی که تو بهش دادی بهش فهم و شعورت رو نشون دادی و اینکه اونو می‌بره تو فکر...

اگرم پیش مامانش نیست ازش بپرس آخه خوبن ینی چجوری خوبن بعد الکی مثلا بغض کن...

همین مسیج زدم بهش بهم مبکه تورو زنای مردم مقایسه میکنم از خودم بدم میاد انتخابت کردم و به من میکه بی ...

هر چی بیشتر در رابطه با حرفاش کلمه باشه رو به کار ببری بعداً افسار زندگیت بیشتر میاد دست خودت...