2789
عنوان

پوست صورت

115 بازدید | 10 پست

سلام ،من ۱۹ سالمه

قبلا صورتم خیلی کم جوش میزد ،در حد ۲_۳ تا اونم ۲ ماه یه بار؛

ولی الان صورتم داره پر جوش  و دونه میشه توی پیشانی و روی خط لب هام و اطراف گونه هام بیشتر ،وقتی هم که جوش هام میرسه و تخلیه اش میکنم جاش می مونه 😞😞😞هر چی برنامه غذایی م رو تغیر میدم پوستم تغیر نمیکنه ؛

کسی ماسکی یا داروی شیمیایی یا داروی گیاهی سراغ داره که صورتم خوب بشه ☹☹

اصلا دیگه رقبت نمیکنم تو آینه نگاه کنم،چون قبلا پوستم خوب بود😭😭

اگه کسی میدونه خواهشا راهنماییم کنه🙏🙏🙏🙏❤❤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خواهرعزیزم فقط بابونه روزی۲۰باز توسه هفته معجزه میشه برات

تو دوری واسه مردموطن ♫♪،وطن یعنی حس گریه آور،چشای خیس اشک‌آلود مادر ♫♪،وطن یعنی حضور سرد شلاق،جنازه های آویزون بر دار ♫♪،وطن، یعنی رویای غم‌انگیز،شعار نسل پوچ و چندش‌انگیز ♫♪،وطن، یعنی خیانت‌های پنهون،وطن یعنی حصار و بند و زندون ♫♪،وطن یه خواب راحت توی رویا،وطن قصه‌‌ی پر معنی فردا ♫♪،وطن کلام آخر،مثل خون برادر ♫♪،وطن دستای لرزون،چشای خیس مادر 

غذا اینجور چیزا تا ی حدی موثر منم همسن توئم جوش دارم ولی خیلییییی کم شده ببین ی صابون و اسکراب میگم بخر منم اینا نجات دادن سر ی هفته خوب میشن صابون تی تری اژه و اسکراب سه کاره غالی گارنیر با ی مرطوب کننده...صابون و مرطوب کننده داروخانه ها دارن اسکرابم از ی لوازم آرایشی بهداشتی فروشی معتبر بخر 

من سه ماهی بود ک درگیر جوش بودم شدیددددد جوش زدم افتضاح.دگ حالم بهم میخورد پوست صورتمو میدیدم.رفتم ازمایش کبد دادم گفتن مشکلی نداری.هورمونمم اکی بود.اخرش رفتم دکتر طب سنتی.گف مشکلم از غذاهایی ک میخورم.یچیزایی ک باورم نمیشد بهش حساس باشم.یسری دارو گیاهی هم داد برا رقیق شدن خون..از طرفی ی حجامت عام کردم یبارم حجامت چونه‌.دگ غذامم رعایت میکنم.کرمم داد برا جای جوشم.شکرخدااا دگ راحت شدمممم.دیگ صاف شد پوستم.

ای آنکه کارش مهربانیست♥️