2777
2789
عنوان

وقتی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 43 پست
قوی بودن به معنی گریه نکردن نیست ..تنها باشید و تا دلتون میخواد گریه کنید 🙃💙

من از ۱۰ سالگی جلو کسی گریه نکردم همیشه تو خلوتم بودم 

ولی احساس میکنم راه حل گریه نیس حتما باید چیزه دیگه ای هم باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دور از جونت😐😂

🙂🙂🙂🙂اینقد عر میزنم که خوابم میبره از هوش میرم 🤣🤣🤣

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
خوب من نمی تونم دست خودم نیست 

خودتونو راحت بذارید ...حالا ممکنه با گریه راحت باشید یا بدون گریه ...

ولی مراقب باشید از سختی قلب نباشه گریه نکردنتون 🙃💙

خود را چو یافتی همه عالم از آنِ توست ...🤍💫https://harfeto.timefriend.net/16405207560579
هیچی خوبم نمیکنه هیچ کار همین جوری ادامه میدم فقط ظاهرو نگه میدارم

منم دقیقا همینطورم،🥺🥺

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
من از ۱۰ سالگی جلو کسی گریه نکردم همیشه تو خلوتم بودم  ولی احساس میکنم راه حل گریه نیس حتما با ...

من سوره محمد هم خیلی ارومم میکنه 

با یس😊😊😊

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌