2777
2789
عنوان

خواهر شوهر بی عار و فضول

3968 بازدید | 62 پست

خواهر شوهرم خیلی فضوله و وقتی میاد خونه ی من مثل خونه ی خودش رفتار میکنه .تو همه کار دخالت میکنه تو همه کار کد خدایی میکنه. خیلی عصبیم میکنه نمیدونم باید چیکار کنم .طرف و شوهرمم اجازه میده اون تو خونه ی من مثل صاحبخونه رفتار کنه.

تعداد رای : 120
نظرسنجی
باید با شوهرم دعوا کنم
8
6%
باید مستقیم باهاش برخورد کنم
40
33%
باید غیر مستقیم بهش بفهمانم
57
47%
باید خود خوری کنم
15
12%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با همسرت باید حرف بزنی ن دعوا

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
ببخشید خونه داداششه هاااااا قبل شما داداش اون بوده پس حرفی نیست خودتم نخور.. 

خونه داداشش و زن داداششه!

یه برادر مگه اجازه داره بره خونه خواهرش مزاحمت برای شوهر خواهرش ایجاد کنه که یه خواهر چنین حقی داشته باشه؟!

یعنی چی خونه داداششع مادر من ابم بدون اجازه زنداییم برنمیداره از یخچال همونم میگه خود زنداییم بده

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

عزیزم چه ربطی داره جهزیه اون دختر تو خونه س

زن تو هرخونه ای ملکه و همه کاره س

هرکسی که میاد حکم مهمانو داره

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
خونه داداشش و زن داداششه! یه برادر مگه اجازه داره بره خونه خواهرش مزاحمت برای شوهر خواهرش ایجاد کنه ...

بازم برادر زن فرق داره الان داییم میاد خونمون میره سر یخچال واسه خودش غذا برمیداره میخوره و.. ولی مامان من خونه همون داییم تاحالا یخچالشو باز نکرده  

عزیزم منم حرفی ندارم بگو ببینم تو خوشت میاد خواهر شوهرت بیاد سوراخ سنبه ی خون تو بریزه بیرون بگه من باید همه جا رو تمیز کنم.ببین شاید از طرف خیلی ها نرمال به نظر برسه ولی به نظر من خونه خونه ی منه و من مسئول خونه ی خودم هستم .نه این خانم که وقتی میرسه خونه ی من ، تقریبا من تو خونه ی خودم میشم یه مهمون و تمامی امورات باید به وسیله ی ایشون رسیدگی بشه در حالی میتونم قسم بخورم خواهر شوهر های خودش حتی خونشون ندیدن.

من خواهر شوهرام وقتی نیستم  میان برام غذا میپزن خونمم دست خودشونه بهم کمک میکنن تو زندگیمم پیشرفت میکنم، مشکلیم نداشتم یکم دوسشون داشته باشه آدم مثل خانواده خودش مشکلی نیست. این موضوع انقد فاجعه نیست که.. من فقط میگم خواهر من و اون فرقی نداره..