2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 33 پست

در زمینه هیپونوتیزم و .... مطالعه کردم و اطمینان پیدا کردم که روح تابع زمان و مکان نیست و با هیپنوتیزم کارهای خارق العاده ای میشه انجام داد

در حالیکه قبل این تحقیق اصلا اعتقادی به این چیزها نداشتم

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله یکی از دوست ها نه اینکه چشمش یهو ابی بشه ها نه ولی با 3ماه گوش کردن مداوم از قهوه ای تیره عسلی و ...

جالبه

دیگه رنگش برنگشته؟

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل
قضیه تحقیق من مال چند سال پیش هستش . خیلی تحقیق کردم . تا اونجا که متوجه شدم این مورد تغییر رنگ چشم ...

هیپنوتزیم در حدی که واقعا نتیجه بخش باشه رو خودمون میتونیم انجام بدیم اموزش خاصی داره یا حتما یه ادم دیگه باید انجام بده

هیپنوتزیم در حدی که واقعا نتیجه بخش باشه رو خودمون میتونیم انجام بدیم اموزش خاصی داره یا حتما یه ادم ...

خود شخص میتونه خودش رو هیپنوتیزم کنه

ولی برای رسیدن به هدف درمان مشکل روحی و یا برملا کردن قصیه ای که قبلا اتفاق افتاده نیاز به شخص دیگه وجود داره 

من از ساب واسه جذب استفاده کردم و جواب داده و هیپنوتزیم نه

من کاربرد هیپنوتیزم رو تو قضیه ای که گفتم از یکی از دوستان خیلی نزدیک خودم دیدم که ازش استفاده کرد. تا اونروز برام غیر قابل باور بود. من حتی به روح هم اعتقاد نداشتم. ولی بعد به عینه دیدم که اون شخص متبحر با هیپنوتیزم یک قضیه رو برملا کرد. 

اون وقت فهمیدم روح واقعا وجود داره و تابع زمان و مکان نیست مثلا اگه شما در تهران زندگی کنی میشه شما رو هیپنوتیزم کرد و  ازتون سوالی پرسید که مثلا در شش ماه قبل در شهر بوشهر در فلان نقطه چه اتفاقی افتاده و شما در حال هیپنوتیزم همه چیز رو میبینی و بازگو میکنی. البته شخص هیپنوتیزم کننده باید خیلی متبحر باشه تا با صحبتها و سوالهاش شما رو به اون موقعیت برسونه و کار هر کسی نیست.

اگه قدیم کسی برام قسم میخورد که چنین قضیه ای وجود داره من هرگز باور نمیکردم.

کاربردهای دیگه هیپنوتیزم در زمینه روانشناسیه که امروزه روانشناس متخصص هیپنو زیاد داریم.

کاربرد دیگش همون خودهیپنوتیزمه که برای آرامش خیلی خوبه ولی من انجام ندادم و اطلاعات زیادی در این مورد ندارم

هیپنوتزیم در حدی که واقعا نتیجه بخش باشه رو خودمون میتونیم انجام بدیم اموزش خاصی داره یا حتما یه ادم ...

سلام این گروه هم بچه هاش خیلی عالی اند و اکثرا می نی سایتی های جذبی 

@Arameshemahz77

فقط یه سوال 

ساب شما برای چه چیزی نتیجه گرفتید و واقعا مطمئنه؟

خدایا خیلی شکرت 👸🏼🦋