2777
2789
عنوان

تحصیل و ازدواج😩

393 بازدید | 53 پست

من دانشجو هستم و در عین حال همسر و مادر. یکی از معضلاتی که همیشه باهاش روبه روام اینه که هم باید درس بخونم، هم بچه داری و همسرداری و کارخونه و دانشگاه. خیلی سخته واقعاااا!! البته خودمم همش دوست دارم بیشتر وقتم رو با همسرم و بچم بگذرونم برا همین واسه درس خوندن دیگه واقعاااا وقت کم میارم. میخوام ببینم کسی اینجا وضعیتش مثل من هست یا همچین تجربه ای داشته؟؟ 

منم همینطورم همسرم مادرم کارمندم درسم میخونم

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دانشجوام و باردارم این ترم بخاطر شرایط بارداریم که خیلی سخته اصلا کلاسا شرکت نکردم و چیزی نخوندم ...

پاس شون کن هر طور شده با بچه پاس کردنش خیلی سخته

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
چه جور ی میتونی مدیریت کنی که به همه کارهات برسی؟ 

خیلی سخته راستش ولی میگذره ای روزا عزیزم سعی کن شب کاراتو کنی ناهار فرداتو آماده کن از شب ک فرداش راحتتر درس بخونی یا ب بچت برسی وقتایی بچه خوابه کار خونه رو بکن 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

منم بچه دارن درس میخونم البته تازه زایمان کردم و مرخصی ام😁😁😁

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

سلام منم درس میخونم مادرم کار میکنم همسرهم هستم  

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨