2777
2789
عنوان

بهش زنگ بزنم؟

186 بازدید | 12 پست

سلام من چند روز بود کلا بی حوصله بودم نامزدم بجای اینکه بیشتر بهم توجه کنه میبینه من بی حوصله ام کمتر میاد سمتم،دیروز رفته بود با دوستاش بیرون اصلا چیزیم نگفته بود شب وسط حرفاش گفت،امروز ظهر بهم گفت بعدظهر سرم شلوغه،معمولا جایی میخواست بره میگفت این سری فقط گعت سرم شلوغه،بعد یهو زنگ زد دارم میرم فبلان شهر گفتم اونجا چرا گفت کار دارم،گفتم این بود سر شلوغیت،بهش برخورد و خدافظی کردیم،بعد نیم ساعت الکی بش پیام دادم دارم میرم پیش دوستم خواستم در جریان باشی،جوابی نداد الان چهار ساعت گذشته نه زنگ زده نه پیامی داده،نمیدونمم اومده یانه

ناراحتیمم از اینه که میدونست قراره بره ولی نگفت،حس میکنم رفته اون شهر با دوستش برا مشروب،چون میدونه من خوشم نمیاد ممکنه نگفته باشه

الان چکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزد رسمی هستیم،صیغه محرمیت

اگه نظر منو بخواین به عنوان یک پسر عرض کنم که بهتره باهاش راجع به این مسئله صحبت جدی کنید چون رفاقتایی ک کنترل نشده قطعا مثل یه زخم چرکی میشه و بعد تاهلتون به مشکل میخورید

اگه نظر منو بخواین به عنوان یک پسر عرض کنم که بهتره باهاش راجع به این مسئله صحبت جدی کنید چون رفاقتا ...

برای این لحظه چه پیشنهادی دارین؟

مشکل اینه دوباری که رفته به من نگفته ولی من فهمیدم به روش نیاوردم،نه اینکه دروغی گفته باشه فقط گفته کار داشتیم

برای این لحظه چه پیشنهادی دارین؟ مشکل اینه دوباری که رفته به من نگفته ولی من فهمیدم به روش نیاوردم، ...

شما واسش‌مهمی

از طرفی به دوستش نتونسته بگه ن یا شایدم اون فضا رو هم دوس داره...

و فکر کرده اگه بهتون بگه ناراحت شید و اعتراض کنید...

پس بهتر دیده ک نگه..ولی به این فکر نکرده ک نگفتنش بدتره...

صحبت کنید و بگید هرکاری کردی باید بهم بگی منم همینطورم باهات.........اصلا اومدیم تو رابطه که راحت باشیم باهام دیگ معذب نشیم ک

زنگ نزنم ببینم کجاست؟ اخه بی سابقه بوده این ۶مه مدت منو بی خبر بزاره

خب مگه نمیگین ک ناراحت شد و خدافظی کردین

اگه الان پیگیر بشین حس میکنه دارین کنترلش میکنید و عکس العمل خوبی نشون نمیده

فعلا کاری نکنید بعد تو موقعیت بهتری راجبش حرف بزنید و با ملایمت(نه طلبکارانه یا عصبی و...) بگین ک با این کارت ناراحت میشم و اینا

شما واسش‌مهمی از طرفی به دوستش نتونسته بگه ن یا شایدم اون فضا رو هم دوس داره... و فکر کرده اگه بهت ...

اره،میدونم اون فضا رو دوس داره،ولی خب اول نامزدی شرط من این بود از این مسائل دور باشه و قبول کرد،میدونم اهل دروغ و خیانت نیست و میدونمم دوسم داره ولی بعضی رفتاراش اذیتم میکنه

گاهی میام باهاش منطقی و اروم حرف بزنم زود بهم میریزه

اره،میدونم اون فضا رو دوس داره،ولی خب اول نامزدی شرط من این بود از این مسائل دور باشه و قبول کرد،مید ...

روش صحیح انتقاد اینجوریه ک اول تایید کنید بعد ناراحتی از رفتاری ک داره رو بگین بعد دوباره تایید