2777
2789
عنوان

کنکور

121 بازدید | 12 پست

ی چیز میگم شاید عجیب باشه براتون .۱۸ سالمه رشتم انسانی سال آخرم ولی حتی روزی ۵ دقیقه هم واسه کنکور نمیخونم و همش آهنگ گوش میدم صبح وشب ووقت تلف کنی .البته تابستون دهم ویازدهم ودوره کردم ولی تا به امروز یه تست هم ندیدم ودوازدهم هیچی بلدنیستم😭😭😭😫😫😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از یه مشاور کنکور شنیدم انسانی رو میشه از سال دوازدهم برای خوندن کنکور اقدام کرد و رسید ، کم کم شروع کن و ساعت تو بالا ببر نگران نباش🌺🧡

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

اگ خودت نخوای و اراده نکنی 

هر چی ک ما بگیم برات بی فایدس 

منم مث تو بودم 

نتیجش شد اینکه س سال عمرم حروم شد پشت کنکور 

دو سال اول هیچی نخوندم همش با حال خرابی گذشت ولی امسال پر قدرت دارم میخونم 

مرسی تلاش میکنم امروز فردا شروع کنم🌹🌹🌹

بسیار عالی ، پر تلاش و پرانگیزه😍💪💪

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋