2777
2789
عنوان

زنداداشم😐😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم از اینجا میسوزه ک داداشم دراومد گف دخترت و زنت باهم دست ب یکی کردن اذیتش کنن.    الان من هروقت زنداداشم رد میشه لبخند میزنم    مامانم بخاطر فشارش زیاد نمیتونه حرف بزنه اذیت میشه بعد زنداداشمم خیلییی پررحرفه    امروز چنان تند حرف زد کم اوردم مامان بدبختم همش اروم       ادما دوس دارن مادرشوهراشون کاری باشون نداشته باش ا خوداشونه

#بی حوصله#خسته     ت تاپیک عکسا تگم کنید میسی😉
حالا ک میخوان خونشونو جداکنن مخالفت نکنین بهتره اتفاقا .اینجوری پیش بره نه اونا زندگی خوشی در انتظار ...

اره بابام اینام کاری ندارن بشون

#بی حوصله#خسته     ت تاپیک عکسا تگم کنید میسی😉

پدر شوهر منم خیلی به کارهامون نظر میداد به همه چی کار داشت مخصوصا اینکه پولهامون رو چکار کردیم ، منم ی بار محکم جلوش دراومدم و گفتم اصلا به تو مربوط نیست، دیگه الان دوماهه با من قهره و محلم نمیده اما با شوهرم آشتیه

Azinammmmmm
تو اتاقی از ما زندگ میکنن

خب دیگه عزیزم حدس زدم اینطور باشه.احساس سرباربودن داره.طبیعیه کاملا مشخصه خسته شده از شرایطو هرجور ک شده خونه جدا میخواد البته ک حق داره.امیدوارم هرچه زودتر خدا کمکشون کنه بتونن برن سر خونه زندگی خودشون.

ولی حق بی احترامی نداره.

خدای مهربون شکرت😍