2777
2789
عنوان

زنداداشم😐😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن داداش هاش بی ادب رو باید کتک زد و موهاشو خال خال کند 

منطورم با زنداداش استارتر نیست 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
کل ماجرا رو بگو عروستون دقیقا گفته غلط می کنی یا گفته ب شما ارتباطی نداره یا گفته اشتباه می کنید یا ...

واقعا منم توهمین موندم اگه انقد رک و بی پرده گفته غلط میکنی واقعا کارش زشت بوده 

ماهاهم عروسیم‌شاید خیلی جا بهمون برخورده ناراحت شدیم غر زدیم حتی پشت سرشون بد و بیراه گفتیم ولی تو روی طرف اینجوری بگی خیلی بیشعوری میخواد

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

بچها بابام فقط ب داداشم گف که  از کارت خودت فعلا خرید کن  برا ازمایش مامانت ک فردا  پول نیاز داره تو کارت نیس زنداداشمم برخورد ک چرا ایجو گفته رفت تو اتاق در کوبید بهم  ازون وقت ب بعد دیگ خودش کارا خودو میکنه بعد ب داداشم گف چرا مامانت بام حرف نمیزنه و اینا امروز دو بار درو کوبید بهم مامانم گف در ببند سرده در اومد گف ک سرده خب ب درک    بعد گف فقیر گیراوردین  اگ دختر بامم نشونتون میدم

#بی حوصله#خسته     ت تاپیک عکسا تگم کنید میسی😉
وا چه بی ادب  چه عروسا سلیطه شدن البته بلانسبت خوبای نینی سایتی😬

وای من و پدرشوهرم یبار باصدای بلند رو به روی هم قرار گرفتیم من خیلی دلم از قضاوت بیجاش شکسته بود سرش داد زدم من تورو مثل بابای خودم دوستت دارم اما گریه ام درومد چون داشتم دروغ میگفتم😐

انتظار فقط زمانی قشنگه که اومدن تو بهش پایان بده پسرم❤
چرا ربط داره گفته نمی خواد بای مستاجرن همین جا بمون ور دلمون ب حرف نزن گوش نکن

حب عروسه باید بگه غلط میکنی؟

خودت باشی همچین حرفی میرنی؟

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

گه بابات به داداشت چیزی گفته که ب زنداداشت ربطی نداشته خب اره ب زنداداشت ربطی نداشته و حق نداشته که دخالت کنه.عروسا میگن خانواده شوهر رو روابط شخصی من و شوهرم دخالت نکنن.ولی من رو روابط خانوادگی اونا دخالت کنم.

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)