2777
2789
عنوان

شما با همچین ادمی چیکار میکنین؟! 😭😭😭💔🙃😥😒☹️😑

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 76 پست

مطمئنی ک راست میگی؟

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه عزیزم .. من کلا چهار سال ازت بزرگترم اما کار درستی نکردی تو این سن با مذکر دوست شدی، این ادم هم خیلی بیشعوره خیلی زیاد ادم با اصالت همچین فحشایی نمیده.. پشت دوستاش از طرفش بد نمیگه .. طرفت ک کلا داغونه اما ایندتو با این روابط خراب نکن من ۱۹ سالمه اما هنوز وارد رابطه نشدم خاهشا به جای این کارا.. به چیزاایی برس که برات مفید باشه

اره منم دیگه تحملم سر رسید وقدی عصبیه میگه سی*کدیر من نمیخام با دخدری مث تو ازدواج کنم گمشو ماااال😟 ...

بسه دیگه خودت که بیتربیت تری بهتره سراغ همیچین ادمی نری تمومش کن دیگه همه قضیه رو باز نکن

اره منم دیگه تحملم سر رسید وقدی عصبیه میگه سی*کدیر من نمیخام با دخدری مث تو ازدواج کنم گمشو ماااال😟 ...

سعی کن فراموشش کنی بهترین کارو در حق خودت میکنی الان شاید ناراحت بشی ولی چندسال دیگه خیلی خوشحال میشی که تونستی همچین آدمی سمی رو از زندگیت بیرون کنی

ببین باید قوی باشی.. باید ذهنتو از سمت این چیزا جمع کنی. بچسب ب درست لطفا.. وقتتو احساستو پای این پوفیوز هدر نده. این چس بچه رو.. خاک برسرت کنن دختر مگه مجبوری مگه صحاب نداری یکی گوشیو ازت بگیره. گمشو برو درستو بخون. 

بسه دیگه خودت که بیتربیت تری بهتره سراغ همیچین ادمی نری تمومش کن دیگه همه قضیه رو باز نکن

من بی تربیت نیستم حرفای اونو گفدم🙁☹️رلم این حرفای *میزد☹️

[-چی از قلبِ آدمی ك هی میشکنه ولی بازم میتپه قوی تره!؟🖤🥂✨-]

اصلا از پایه کارتون اشتباه بوده توی سن ۱۵سالگی اوقت با یه ۱۷ساله......

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 
ببین باید قوی باشی.. باید ذهنتو از سمت این چیزا جمع کنی. بچسب ب درست لطفا.. وقتتو احساستو پای این پو ...

تا به حال این جور قانع نشده بودم 😐🚶🏻‍♀️

[-چی از قلبِ آدمی ك هی میشکنه ولی بازم میتپه قوی تره!؟🖤🥂✨-]