یه جا خوندم....
البته متن کاملش یادم نیست
یک زن از یه حقوقدان میپرسه کی اخه میخواید کاری کنید که مردا یاد بگیرن نباید زن دوم بگیرن
حقوق دان میگه :هر وقت که زنا یاد بگیرن نباید زن دوم بشن
واقعا....از ماست که برماست
این رو واسه اونایی که گفتم که مدام از خیانت مردا میگن،خواستم بگم همیشه با یه مرد بد یه زن بد هم وجود داره
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
این یه سایت زنونه است من فکر میکنم مردایی هم که تو این سایت عضون جزو مردایی هستن که احساسات و افکار نزدیک به خانوما دارن امیدوارم اگه کسی این تاپیک رو میخونه،اگه تو شرایط مشابه هست،و یا کسایی رو میشناسه تو این شرایط این آگاهی رو داشته باشه،که خوشبختی رو خودمون باید بسازیم تا پابرجا بمونه،خوشبختی ما باید ریشه قوی داشته باشه تا پابرجا بمونه، خوشبختی بی ریشه مث خونه بدون پی میمونه،با اولین طوفان از جا کنده میشه کاش بیشتر فکر کنیم
منم موافقم بانوی مهر زن ها باید محکم جلوی خواسته های شیطانی مردها واستن ولی شما فکر کن یه زنی که نه اوضاع مالی خوب داره نه سواد داره نه سر پناه نه حامی به راحتی گول مردهای هوس باز میخوره.تملیف اون چیه این وسط به خدا زن ها موجودات ساده ای هستن
ای خدا دلگیرم ازت ای زندگی سیرم ازت
26 ابان
ساعت 12.15
مهرانه جان واقعا متاسفم واسه شرایطی که برات پیش اومده،میدونم که خیلی سخته ولی اینو بدون این تو نیستی که باید زجر بکشی و ناراحت باشی، تو باید سرتو بالا بگیری و به خودت افتخار کنی و مقصرین این شرایط باید خجالت بکشن
آنی من با نظر تو مخالف نیستم قبول دارم،مردای کثیف زیادن،و متاسفانه به خاطر شرایط و موقعیت های برتری که بعضا دارن به خودشون جازه میدن به زنا به شکل یه وسیله نگاه کنن برای براورده کردن خواسته هاشون ولی امیدوارم زنای ماهم به این آگاهی برسن که به هرکسی اعتماد نکنن
نه عزیزم من نمیگم من سرافکنده ام من میگم من مقصرم چون توی مدت بارداری و تا مدتها بعد از زایمان هرگز به چیزی جز خودم و نی نیم فکر نکردم اصلا نیازهاس همسرم رو ندیدم و بهش اهمیت ندادم همسرم مقصره چون تحملش انقدر کم بود که نتونست توی اون مدتیکه من به شدت درگیر بودم خودش رو کنترل کنه چون حتی سعی نکرد من و شرایطم رو درک کنه و اون آشغال مقصره چون از اون شرایط من نهایت سو استفاده رو کرد
وقتی میبینم خانمها با کوچکترین مشکلی قید زندگیشون رو میزنن و به طلاق فکر میکنن پشتم میلرزه وقتی میبینم بعضی از دوستان انقدر راحت برای زندگیه بقیه نسخه میپیچن و تشویق به طلاق میکنن تازه خیلی هم حق به جانب حرف میزنن و هرگز هم حاضر نیستن از موضعشون پایین بیان واقعا دلم میگیره
ممنون عزیزم شما لطف داری اینهارو نگفتم که این رو بشنوم من برای زندگیم جنگیدم چون خودم رو هم تا اندازه ای توی این جریان مقصر میدونستم و همینطور دلم میخواست نهایت تلاشم رو بای حفظ زندگیم کرده باشم که بعدها حسرت و پشیمونی نیاد سراغم که میتونستم حفظش کنم و نکردم