2777
2789

واییی 

درست کردی به منم بده  خخخخ

دستت طلا

سلام دوستان.من دانشجو هستم و خرج شهریه دانشگاهمو از ساخت دستسازه هام درمیارم.اگر دوست داشتی بهم کمک کنی میتونی صفحه اینستامو فالو کنی ودستسازهامو بخری  کاربریمو سرچ کن توی اینستا پیجم میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من بلدم ولی میترسم اشتباه کنم مینویسم با مال بقیه یه مقایسه کن

پیازو خرد کن بت روغن کم سرخ قشنگ سرخ که شد با عدسایی که پاک کردی و رب و نمک و فلفل بزار بپزن فقط بعضیا سیب زمینیم یه خورده نگینی خرد میکنن میریزن 

منظورت مقداره عزیزم؟؟ چون کلیاتش که فک کنم همینه

پیاز نگینی خورد کن وسرخ کن،زردچوبه وفلفل وکمی روغن اضافه کن عدس بریز،اب بریز بذار سه تا ۴ساعت بپزه بعد سیب زمینی چهارقاچ کن پوستش بگیر بریز در عدسیت.گوشت چرخکرده یا قارچ‌هم اگه دوست داری اضافه کن.یک‌کم رب گوجه فرنگی بزن.وقتی جا افتاد نمک اضافه کن.نوش جان

پیاز داغ کن توش سیر هم بریز با ادویه(زردچوبه فلفل قرمز و سیاه دارچین)

گرد لیمو هم اگه داری بریز بعد عدس و اب رو اضافه کن 

سیب زمینی رو میتونی نگینی کنی بریزی یا درسته بندازی بعد پخت ددش بیاری لهش کنی به عدسی اضافه کنی😋

یه صلوات از ته دلت برای 💔

عزیزم عدس رو ی ساعت خیس کن بعدش پیاز ریز ریز کن و تو قابلمه تفت بده بعد ی سیر له یا رنده شده و ی قاشق آرد رب رو اضافه کن و تفت بده بعد آب اضافه کن و عدس هارو وقتی جوشید ی سیب‌زمینی نگینی اضافه کن زیرشو کم کن تا ملایم بجوشه بعد ی ساعت آماده خوردنه

من اول می‌ذارم میجوشه بعد یکم گوشت چرخ کرده رو با پیاز داغ و کمی آرد تفت میدم با زردچوبه و فلفل سیاه و گلپر میریزم تو عدسا 

سیب زمینی رو هم نگینی میریزم توش نیم ساعت جا بیفته 

گاهی اوقات مرغ هم میزنم 

مامانم اینو گفت:تند تند گفت پس و پیش نوشتم ببین متوجه میشی؟

پیاز سرخ کن و سیر

یه ذره اب عدسا که از قبل خیس شده قاطی پیاز و سیر تفت

با زردچوبه و ادویه

اب میریزی که بپزه

میتونی یه سیبزمینی هم اب پزم بندازی توش تهش همرو بکوبی 

سلام دوستان.من دانشجو هستم و خرج شهریه دانشگاهمو از ساخت دستسازه هام درمیارم.اگر دوست داشتی بهم کمک کنی میتونی صفحه اینستامو فالو کنی ودستسازهامو بخری  کاربریمو سرچ کن توی اینستا پیجم میاد

من اول عدس روخوب خوب میشورم بعدک  تقریبا نمی پز شد عدس رو توی صافی میریزم زیصافی هم قابلمه میزارم ک ابش بریزه توش اب رو دورنریز حالا قابلمه ک مخای عی روتو بزاری بیار ی قاشق روغن ی پیاز متوسط رنده ریز کن بازردچوبه تفت بدع بعدی قاشق رب بزن وخوب خوب رب ک رنگ بازکرد وسرخ شد عدس روبزن ک با رب ی تف ریزبخوره بعد ابی ک مال خودش بود رو کم کم بریز تاخوب قاطی شعلشو کم کن اگه احیاناابش کم بوداب جوش اضافه کن این روش عالیه 

آب زیپو نباشه، با سیب زمینی بپز لعاب داشته باشهحالا یا نگینی بریز یا درسته بگذار توی غذا و در نهایت با گوشتکوب له کن و دوباره بریزش داخل رغذا، پیاز داغ و سیر داغ و یه قاشق رب گوجه هم بزن، گل پر تو سلیقه شوهرم نیست نمیریزم ولی دوست دارم، اگر برنج خونتون هم خوش عطر هست یه نموره از همون اول بریز تو عدسی هم لعاب میده هم عطر، نهایت هم له میشه جز خودت کسی نمیدونه 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

من توش پیاز داغ.عدس خیلی کم خیس خورده.آب جوش تا حدی که فقط کمی روی عدس بیاد.کمی زردچوبه.نمک یا عصاره گوشت بره الیت که خیییلی خوشمزش میکنه...فلفل سیاه.گلپر..سیب زمینی ام پوست میکنم یه کوچیک بعد که تو موادم پخت در میارم میکوبم دوباره نیریزم تو عدسی‌‌

کلا  نیم ساعتی با حرارت خیلی کم بجوشه و بپزه.بعد که سیب زمین ام در اوردی کوبیدی دوباره ریختی ۵ دقیقه بعد غذات حاضره

من خودم اول کمی بلغور گندم میپزم. بعد توی همون پیازراغ و عدس و چیزایی که بالا گفتم ومیریزم. دیگه سیب زمینی نمیخواد... خودش لعاب میده. خییلی خوشمره نیشه. 

یه عده ام توی عدسی سیب زمسنی چهارگوش ریز میکنن میریزن. اونم خوب میشه ولی باید بازم سیب زمینی توش بپزی و بکوبی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔