2777
2789
عنوان

دیدین؟🧐🧐🧐

188 بازدید | 26 پست

اونایی که از پدر و مادر همسرشون یا خودشون مراقبت میکنن تاثیرشو تو زندگیتون دیدین؟

پدر و مادر همسر من تنها تو شهرستان زندگی میکنن بعضی وقتا با خودم میگم بعد از عروسیمون بیاریمشون پیش خودمون بعضی وقتا هم به خاطر دردسراش میگم بی خیال ۵تا پسر دیگش بیارن

شما بودین میاوردین یا اگه این شرایطو دارین راضی هستین؟ یا خیلی سخته و پشیمونین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما می ترسم تاپیک یکی مونده ب اخریم بره گوگل تروخدا گزارش بزنید حمد براتون میخونم

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  

دیدم دعای خیر پدرمادر چقدر موثره

اما اینکه بیاری پیش خودت نه. نباید که استقلال اونها رو گرفت. بهشوم رسیدگی کنید دکتری خریدی کاری دارن براشون انجام بدید سفر ببریدشون و...

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

۵ تا بچه باید دست به دست هم بدن مراقب پدر و مادر باشن نه اینکه سختیهای این راه پر خیر و ثواب بیوفته گردن یه نفر

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
دیدم دعای خیر پدرمادر چقدر موثره اما اینکه بیاری پیش خودت نه. نباید که استقلال اونها رو گرفت. بهشوم ...

نه اینکه بیاریم خونمون

منظورم اینه که یه خونه نزدیک ما داشته باشن