2777
2789
عنوان

کمکم کنین تروخدا😭

120 بازدید | 11 پست

بچها کسی اگه ختم بلده برای طلاق راحت و جدایی بهم بگه بخدا دیگه دارم دیوونه میشم تو این خونه. از وقتی از قهر برگشتم شوهرم باهام سرده خانوادش جواب سلاممو نمیدن همش داخل خونه زندانی ام. خونه مادرم منو نمیبره. و همش ایراد میگیره ازم. با اینکه باردارم شوهرم همش بهم دستور میده ک برو فلان کارو بکن برو اینو بیار برو اونو بیار همش باید جلوش دولا و راست بشم اصلا براش مهم نیست ک کمرم درد میگیره و ماه اخر باید بیشتر مواظب باشم و استراحت کنم . وقتی هم بهش میگم کمرم درد میکنه میگه ب من چه و پشتشو میکنه بهم.خسته شدم تروخدا بهم بگین چ ختمی بردارم ک راحت جدا بشم ازش بدون دردسر و دعوا و ابروریزی 

زندگیم دخترم آوا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این بی مهری ها تو دوره بارداری هیچوقت از یادت نمیره، اما به خودت برس، این ماه به فکر وزن گیری بچه و داشتن زایمان راحت تمرکز کن، فعلا به همسرت و کاراش توجهی نکن، خودت مهمتری و بچه

این بی مهری ها تو دوره بارداری هیچوقت از یادت نمیره، اما به خودت برس، این ماه به فکر وزن گیری بچه و ...

اصلا نمیتونم ب چیز دیگه ای فکر کنم الان فقط فکرم شده شوهرم ک الان کجاس با کیه نکنه خیانت کنه نکنه بره با کسی دیگ بهش اعتماد ندارم دارم دیوونه میشم

زندگیم دخترم آوا
باردار نبودی میگفتم تو هم داد بزن ولی الان برات خوب نیست. شرعا و قانونا هم نمیتونه تو رو مجبور کنه ک ...

واقعا دیگه خسته شدم از این زندگی نمیدونم چیکار کنم دیگه😭

زندگیم دخترم آوا

دعاوختم برای جدایی نمیدونم ولی برای رفع اختلاف وایجادمحبت ابناخوبن👌👇

306 مرتبه القاهربعدازنمازهای واجب گفته بشه برای رفع واختلاف
98 مرتبه الحفی و22 مرتبه یاجبیب ایجادمحبت و عاطفه می کنه هروز خونده بشه

اصلا نمیتونم ب چیز دیگه ای فکر کنم الان فقط فکرم شده شوهرم ک الان کجاس با کیه نکنه خیانت کنه نکنه بر ...

عزیزم باهاش حرف بزن، احساساتشو جریحه دار کن و از بچه و صدمه هایی که ممکنه به خاطر استرس بهش وارد بشه بگو.... متاسفانه واقعا بعضی آقایون این چیزارو آموزش ندیدن

عزیزم باهاش حرف بزن، احساساتشو جریحه دار کن و از بچه و صدمه هایی که ممکنه به خاطر استرس بهش وارد بشه ...

کلی باهاش حرف زدم تا حالا فایده نداشته.حتی مشاوره هم رفتیم بازم بی فایده. مشاوره بهم گفت جدا شو

زندگیم دخترم آوا