2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر

117 بازدید | 8 پست

اگر پزشکان نی نی سایت پاسخگو باشن سپاسگذارم

من قبلا رابطه جنسی نداشتم و اعتقادی هم به بکارت ندارم

اگه بخوام آزمایش پاپ اسمیر بدم پزشک زنان قبول میکنه؟؟؟ حتی حاظرم رضایتنامه بنویسم و امضا کنم

شما پاپ اسمیر برای چی میخای انجام‌بدی

وقتی رابطه نداشتی؟؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میخوام چکاپ بشم برای سرطان دهانه رحم و HPV

خانم‌شما میگی رابطه نداری

چطور مشکوک به hpv میتونی باشی؟

این بیماری بیشتر از راه مقاربت

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خانم‌شما میگی رابطه نداری چطور مشکوک به hpv میتونی باشی؟ این بیماری بیشتر از راه مقاربت

در دوشیزگان هم احتمال اینکه دچار بشن وجود داره هرچند بیشترین راه انتقال از طریق مقاربته

در دوشیزگان هم احتمال اینکه دچار بشن وجود داره هرچند بیشترین راه انتقال از طریق مقاربته

امکانش خیلی کم  

ولی ربطی بکارت نداره گویا با روش سخت تری از شما نمونه برداری انجام میدن