2777
2789
عنوان

کرم پودر 💄💋

53 بازدید | 8 پست

بچه ها  دوستم خشک ه. ی کرم پودر می‌خوام ک. رنگ بندی درستی داشته باشه. هرچی میخرم تیره است  و مات هم باشه قیمت رو 100اینا چیزی هست ؟؟؟چی پیشنهاد میدید

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 

چرا کرم پودر میزنی 

سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ضدافتاب مدیسان رنگ روشنش خریدم ولی تیره میشم خودم روشنم چکارررر کنم چی بخرم😩😩😩

تنها راه پیشنهادی اینه ی پنکیک روشن تر بگیر بعد از زدن کرم پودر روش پنکیک رو برن اوکی میشه

تنها راه پیشنهادی اینه ی پنکیک روشن تر بگیر بعد از زدن کرم پودر روش پنکیک رو برن اوکی میشه

من نمیتونم پنکیک بزنم بلدش نیستم هر سری استفاده میکنم پوستم تیره روشن میشه  شما چطور استفاده میکنید؟

من کرم پودر رو که زدم 

یه چند دقیقه صبر میکنم بعد پنکیک رو با براش رو صورتم میزنم ولی پخش نمیکنم یکم زمان میدم بعد پخش میکنم 

پس چی بزنم 

هیچی نزن میدونی کذم پودر چقد پوستو داغون میکنه

من کرم پودر داشتم انداختمش بیرون از وقتی فهمیدم پوستم داغون میشه یا ضد آفتاب اون هم بیرنگ میزنم یا بیبی کرم گفتم بخرم برا عروسی چیزی شاید لازم بشه ولی کرم پودر اصلااااا

تازه ترند آرایش 2021 صورت نچراله و آرایش بدون کردم پودر تا بجای خرج لوازم آرایشی خرج صورتمون کنیم😉

سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین