2777
2789
عنوان

(همسرانه)

114 بازدید | 11 پست

‍ ✨﷽✨

💔قوانين قهر كردن:

💘 حق نداریم به خانواده‌های هم توهین کنیم.

💘حق نداریم مسائل و مشکلات کهنه رو مطرح کنیم. تو هر دعوا فقط راجع به همون موضوع بحث می‌کنیم.

💘شام و ناهار نپختن و شام و ناهار نخوردن نداریم. همه اعضا مثل حالت عادی باید برای غذا حاضر باشن.

💘سلام و خداحافظی در هر صورت لازمه.

💘هیچکس حق نداره جای خوابشو عوض کنه.

💘هر کس برای آشتی پیش قدم بشه اون یکی باید براش کادو بخره.

💘حق نداریم اشتباه طرف مقابلو تعمیم بدیم. مثلا عبارت تو همیشه ممنوعه. چون اینکار دعوا رو به اوج می‌رسونه.

💘باید به هم فرصت بدیم که هرکی راجع به دیدگاهش نسبت به موضوع دعوا پنج دقیقه صحبت کنه و طرف دیگه هم پنج دقیقه زمان برای پاسخگویی داره و بعد اگه حرفی باقی موند باید به فردا موکول بشه تا سر و ته بحث مشخص باشه. اگر افراد می‌توانستند ياد بگيرند كه آنچه برای من خوب است لزومی ندارد كه برای ديگران هم خوب باشد، آنگاه دنيای شاد و خوشايندتری می داشتيم...

💞💕💞💕💞💕💞💕

لایک  ❤  =  ادامه تاپیکهای روانشناسی

مطالب جمع آوری شده جهت بهبود روابط زوجین و تقویت بنیان خانواده می باشد .                                                                کاربران گرامی روزانه تاپیکهای جدید ارائه می شود لطفا پیگیری نمایید. با عرض پوزش تگ کردن برام مقدور نیست . سپاسگزارم .

اسی تو تاپیکات تگم کن

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی تو تاپیکات تگم کن

سعی می کنم تا فراموش نکنم ولی هر روز تاپیک داریم شبها می تونی سر بزنی

مطالب جمع آوری شده جهت بهبود روابط زوجین و تقویت بنیان خانواده می باشد .                                                                کاربران گرامی روزانه تاپیکهای جدید ارائه می شود لطفا پیگیری نمایید. با عرض پوزش تگ کردن برام مقدور نیست . سپاسگزارم .
سعی می کنم تا فراموش نکنم ولی هر روز تاپیک داریم شبها می تونی سر بزنی

باش مرسی❤

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
همه اینایی که گفتی و من انجام نمیدم از بس لجم میگیره ازش ، خونوادشم وقتی پسر بی لیاقتشونو زن میدن با ...

اینها راهکاریه برای به آرامش رسیدن خودمون .

اگه اینطوری بود ک دنیا بهشت میشد😍😍😍

باید بهشت و خودمون بسازیم

باید بهشت و خودمون بسازیم

اسی جون میشه هروقت تاپیک زدی منم تگ کنی

چون تازه عروسم و میخوام زندگیم پیشرفت کنه 😻

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:
اسی جون میشه هروقت تاپیک زدی منم تگ کنی چون تازه عروسم و میخوام زندگیم پیشرفت کنه 😻

می ترسم فراموش کنم شرمنده تون بشم .می تونید ذخیره کنید شبها بخونید . 

وقتی طرف مقابل همش لجبازی میکنه چی ؟باید زن کوتاه بیاد تا به آرامش برسیم 

اگه اون لجبازی کنه شما هم لجبازی، که کلا پایه خانواده سست میشه .سعی کن با سیاست مشکل حل کنی