2789
عنوان

یبوست نوزاد

50 بازدید | 8 پست

سلام دوستان امیدوارم این چیزایی ک میگم ب دردتون بخوره و مشکل رو حل کنه براتون

پسر من یبوست شدید داشت موقع دفع اینقد زور میزد ک ب گریه میفتاد.. بعدش مدفوعش شبیه سنگ بود از بس سفت بود.. هفته ای  ی بار دفع داشت.. طب سنتی بردم تخم کدو تخم خربزه و تخم خیار رو گفت پودر کنم بریزم تو عرق شاهی بریزم تو مخلوط کن تا خوب مخلوط بشه بعد هر روز هر دوساعت ی بار بهش بدم تا ی هفته ک خیلی جوابی نگرفتم.. شاید برا بعضیا جواب بده

بعد دوستمون گفت ک چنتا انجیر خشک رو بزارین با آب بپزه بعد آب رو بهش بدین بخوره ک اینم شاید رو بعضی بچه ها جواب بده برا پسر من خیلی جواب نداد

از ی پیر زن شنیده بودم ک خودم سوپ جو درست کنم بخورم.. این برا کسایی ک بچه هاشون هنوز غذا خور نیستن... چون پسر من 7ماهش بود ی روز درمیون بهش سوپ جو میدادم... جو پرک باشه ک زودتر آماده ش...  فقط نمک می‌ریختم توش.. ادویه رو هم خیلی کم کردم چون طبع بچم خیلی گرم بود ک باعث یبوست شد اینو امتحان کردم الان روزی ک سوپ میخوره دفع داره.. الحمدلله خوب شده.. امیدوارم ک شماهم استفاده کنین جواب بگیرین

اگه جواب گرفتین بیاین همینجا بگین تا بقیه هم استفاده کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی از تجربیات من البته برای بعد یکسال استفاده از مخلوط خامه و شیر هست. همین طور سوپ جعفری از این دو تا خیلی خوب جواب گرفتم. یا اینکه هر روز ۱ سی سی روغن زیتون بهش بدم مثل قطره های ویتامینش

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد .