2821
2789
عنوان

اگههههههه😬

108 بازدید | 12 پست

اگه خیلی خوشگل و ایده ال و باشخصیت و باخانواده باشید کلا همههه تعریفتونو کنن از همه نظر شمارو الگو قرار بدن ولی دوست پسرتون ک خیلیم دوسشدارین قدرتونو ندونه مثلا مناسبت یادش بره اهل محبت کلامی نباشه کلا اون حدی ک باید و توقع دارید از یه رابطه براتون نباشه و برعکس شما براش سنگ تموم بزارید و همه هم همش بگن تو براش خیلی زیادی و حیفته اما پسر بدی نباشه 

چیکار میکنید؟؟؟ نظرتونو بگید 

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کات

هیچوقت کمتر از عشقی که دریافت میکنی عشق نورز

اشتباه محضه

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
کات هیچوقت کمتر از عشقی که دریافت میکنی عشق نورز اشتباه محضه

تاپیک قبلیم در همین مورده 😞

وقتی اهمیتی از طرفش نبینم وابستگی دیگ معنی نداره فوقش ی هفته

میشه تاپیک قبلیمو بخونی و نظرتو بگی لطفا 💚

میشه تاپیک قبلیمو بخونی و نظرتو بگی لطفا 💚

خوندم

یا چشش یکی دیگرو گرفته ازت سرد شده یا داره زمینه رو آماده میکنه برای کات خودت خسته شی بری

دوم اینکه اسی غرورت رو خورد نکن سر چیزایی ک راست میگی ازش معذرت نخواه

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙
خوندم یا چشش یکی دیگرو گرفته ازت سرد شده یا داره زمینه رو آماده میکنه برای کات خودت خسته شی بری دو ...

ن مطمئنم هیچکدوم ازینا نیست 😞 ینی مطمئنم ....

نکنه من بد حرف زدم دلش شکسته 

2824
2823
2791
2779
2792