2777
2789
عنوان

درد دل

146 بازدید | 22 پست

سلام خانمها 

امروز تولدمه.

اما اصلا حوصله ندارم که هیچ دلمم پره .خیلی تنهام.تو خونه سر کار همه جا تنهایی تنهایی

حدود 6 ساله که ازدواج کردیم بچه نداریم یعنی بچمون نمیشه.از اول زندگیمونم با شوهرم اختلاف داشتیم اونقدر دعوا کردیم که دیگه همه ازمون بریدن فقط پدر و مادر منن که گاهی سر میزنن بهمون. 

اونقدر مصیبت دیدم تو این چند سال که نگو.بیکاری شوهر بداخلاقیاش یک دندگیاش بی پولیاش.

نه خودش کار درست و درمونی داشت نه میذاشت من کار کنم.رفت تو کار پخش یک عالمه بدهی بالا آورد حالا هر دو تامون داریم کار می کنیم بدهی های آقا رو بدیم.

آخرشم میدونم بدهی هاش که تموم شد یا میگه سرکار نرو یا یه ادای دیگه ایی در میاره.

خیلی خستم خیلی داغونم.خواهرم بعد من ازدواج کرد خونه زندگی ماشین همه چیز براش فراهم.الانم چند ماهه حامله است.زندگی به کامشه

اما من چی ... فقط نشستم دارم غصه می خورم.یه همکار داشتم تو محل کارم که گاهی با اون درد دل می کردم الان اونم بردن از اینجا موندم تنهای تنها.

از اینجا که میرم خونه تنهام تا شب شوهرم از سر کار بیاد.وقتی هم که میاد 2 تا حرف داریم باهم اینکه بیار شام بخوریم بریم بگیریم بخوابیم والسلام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تولدت مبارک🌸🎂🎉🎁🥰❤

چرا باغصه خوردن روزاتو حروم میکنی😒

از کسی انتظار نداشته باش،موقع رفتن به خونه کیک بخر برو کمی به خودت برس،امشبو به شوهرت بگو بیا با هم کمی مهربونتر باشیم...

دقیقا عین منی ، یه شوهر لاابالی گیرم اومده ، همش سرکارم ،اونوم ساعت ۹ به بعد میاد یه کلام حرف نمیزنه ، فقط عزا پدرو مادرشو داره بره بهشون سربزنه یا چیز واسشون بخره ، از زندگیم خسته شدم همین دیشب باهاش دعوام شد حالم دیگه ازش بهم میخوره ، منم بچه ندارم و تنهام

گناه من سادگی بود .

آی خدا قلبم💔💔💔

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
خب باهم صحبت کنید اختلافاتتون که تموم شدتصمیم به بچه دارشدن بگیری مشورت وراهنمایی بگیری

الان تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم ولی من مشکل دارم و بچه دار نمی شم اونقدر میزون تنظیم شده درآمد و بدهی هامون که پولی برای دوا و دکترمون نمونده

تمام سعیتو کن که زندگی با نشاط تری داشته باشین،حتما جواب میگیرین

زندگیه خودتو با کسی مقایسه نکن

نبودن بچه دلیل بدبختی نیست

انشالله اول مشکلاتتون حل بشه،بعد به موقع بچه دار بشین

تصور کن الان با این مشکلات یه بچه هم داشتین،نه مهرو محبتی،نه پول و پس اندازی....امیدوارم به زودی مشکلاتتون برطرف بشه و با دل خوش و حال خوب بچه دار بشین