سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین
ی ساعت خوشگل بگیر.ی خونه ک هیچکی توش نیست رو تزئین کن.لباس قشنگ.کیک بزار وسط .دورش شمع.بادکنک و ...
تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍 آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜 به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
ما رفتیم آتلیه چندتا عکس خوشگل گرفتیم با سند ازدواج اینا اخه موقع عقدمون با سند ازدواج هیچ عکسی نگرفتیم
خدایا شکرت امروز 1405/04/01 بی بی چک و جواب ازمایش هر دوتا مثبت شدن هزاران بار شکرت نصیب همه منتظرا بشه تاریخ 1405/04/20 اولین بار صدای ضربان قلبت رو شنیدیم وروجک 😍❤️🥰
اولین ماهگرد یا همشون؟ وااای من انقد کادو گرفتم خسته شدم😬😅
اولین ماهگرد
اصلا دیگه نگرفتم فقط همین 😑😂
سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین