2789
عنوان

سالگرد عقد

342 بازدید | 29 پست

دو هفته دیگه سالگرد عقدمونه

چی بگیرم کادو به نظرتون؟

چیکارا بکنم؟

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ماهگردمون یه تیشرت و شلوار گرفتم با کیک

سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین  

ی ساعت خوشگل بگیر.ی خونه ک هیچکی توش نیست رو تزئین کن.لباس قشنگ.کیک بزار وسط .دورش شمع.بادکنک و ...

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

ما رفتیم آتلیه چندتا عکس خوشگل گرفتیم با سند ازدواج اینا اخه موقع عقدمون با سند ازدواج هیچ عکسی نگرفتیم 

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️
کاری نمیخواد بکنی  یه دستبندی چیزی بگیر بعدشم برید رستوران شام بخورید همین

از شروع کرونا رستوران رو تعطیل کردیم غذا هم نمیگیریم از بیرون

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
اولین ماهگرد یا همشون؟ وااای من انقد کادو گرفتم خسته شدم😬😅

اولین ماهگرد

اصلا دیگه نگرفتم فقط همین 😑😂

سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین  
ما رفتیم آتلیه چندتا عکس خوشگل گرفتیم با سند ازدواج اینا اخه موقع عقدمون با سند ازدواج هیچ عکسی نگرف ...

چه خوب

ی ساعت خوشگل بگیر.ی خونه ک هیچکی توش نیست رو تزئین کن.لباس قشنگ.کیک بزار وسط .دورش شمع.بادکنک و ...

ایده خوبیه

ولی آخه خونه کی رو

و اینکه جز لباس هر چی برا همسرم بگیرم اصلا استفاده نمیکنه