2777
2789
عنوان

دوقلو میخوام

364 بازدید | 27 پست

دوستان من خیلی دوست دارم دوقلو داشته باشم اگه برم دکتر دارومیده که دوقلو باردار باشم؟

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍

منم همین طور یه قرصی هست همکارم میگفت خورده الان 4 تا بچه داره 😂😂😂😂

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی از فامیلا دوقلو داره خواهرشوهرش قسم میخورد با دارو دوقلو باردار شده

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
دردسراشو ندیدی وگرنه اینطور نمیخواستی😁😁😁

عیب نداره فقط عاشق دوقلو ام

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍
منم میگم شکم دوممو دوقلو باردار بشم دیگه راحت بشم😐😄

ای کاش میشد با قرص دارو بشه

فک نکنم من میدوستم🤗

بعضی دکترها میدن، داروهاشون صد در صد نیست ولی احتمال رو بالا میبره، دوست من نتیجه گرفت، منم الان که ماه آخرم اگر زمان برگرده حتما برای دوقلویی تلاش میکنم، این همه زحمت بارداری و زایمان و... آخرم یک بچه داری و باز نگران تنهاییش هستی و باید برای اقدام دوباره شرایط رو مهیا کنی و...

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
منم همین طور یه قرصی هست همکارم میگفت خورده الان 4 تا بچه داره 😂😂😂😂

چه خوب چهار قلو😍😍😍😍

بعضی دکترها میدن، داروهاشون صد در صد نیست ولی احتمال رو بالا میبره، دوست من نتیجه گرفت، منم الان که ...

چه جالب من زیاد اطلاع ندارم البته من ک مجردم ازدولج کردم دوقلو دوست دارم داشته باشم راحته😊