2777
2789
عنوان

حسرت...

228 بازدید | 13 پست

نمیدونم چرا این حسرت تو دل من تمومی نداره !!!! الان پیج اینستای یکی از فامیلای شوهرمو میدیدم ، چقدر عکس و فیلم از دلخوشیاش گذاشته  ، خیلی ساده ، ولی خوش ،خنده های عمیق از ته دل، خانواده ، پدر مادر خواهر برادر زن داداش همه دور هم جمع ، شوخی ، قهقهه.....

تولد خیلی خیلی ساده ، ولی دور همی شاد و پرانرژی

چیزایی که هیچوقت تو خانوادم ندیدم ! حتی یه عکس دسته جمعی خانوادگی ، یه عکس خواهر برادری نداریم ، همه باهم قهرن ، حتی خواهر برادر همو بلاک کردن !!!! پدر مادرم که نگم ! تاپیکای قبلیم خیلی گفتم ...

خلاصه خیلی دلم میگیره ، ناخودآگاه چشام پر اشک میشه، از وقتی شوهر کردم این نیاز بیشتر احساس میکنم ، ولی جز فحش و کتک و دعوا و درگیری چیزی عایدم نشد تو خانواده .....

ظاهر زندگی دیگرانو با زندگی خودت مقایسه نکن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن تو هم دوست و آشنای جدید پیدا کن و خوش بگذرون. حتما صرف خواهر برادر بودن که باعث تفاهم بین آدما نمیشه. گاهی خیلی شخصیتا متفاوته با اینکه تو یه خانواده بزرگ میشن همگی. اجبار که نیست 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
اسی حتی با خواهرتم قطع رابطه هستی؟

قطع رابطه نه ، ولی ارتباط نداریم ، 

من خیلی تلاش کردم ولی نشد 

هم تربیت ناصحیحه ، هم یه مادر بدجنس که برای اینکه مثل شاه فقططط خودش تو راس باشه و همه فقط به حرف خودش باشن ، رابطه ی همه رو بهم میزنه ، همون تفرقه بینداز حکومت کن

عزیزم ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن....

هنه تو زندگیشون مشکلات دارن... 

حالا هر کسی به نحوی...

بعضی خانواده ها باهم خیلی گرمن و وابسته...ذاتیه...

منم اینجور موارد رو زیاد دیدم اطراف خودم...