2777
2789

راضی بودین؟

اگر میش از تجربیاتتون بگید مرسییی

حتی افرادی که معتقدند سرنوشت همه از قبل مشخص شده و قابل تغییر نیست ، موقع رد شدن از خیابان ، دوطرف آن را نگاه می کنند...                                                                                                                استیون هاوکینگ

من نکردم ولی دور و برم چندنفر کردن حقیقتش از نظر من زشت شدن 

یعنی غیرطبیعی و مصنوعی ب نظر میان 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زدم البته ی سیسی قشنگ شده خدایی معلوم نیس ولی قشنگتر از لب خودمه ۳روز اولش زشت میشه بعدش قشنگ میش ...

از چ مارکی استفاده کردی‍؟ چ مدت ماندگاری داشت عزیزم؟

حتی افرادی که معتقدند سرنوشت همه از قبل مشخص شده و قابل تغییر نیست ، موقع رد شدن از خیابان ، دوطرف آن را نگاه می کنند...                                                                                                                استیون هاوکینگ
من زدم خوبه

از چ مارکی استفاده کردی؟ 

ماندگاریش چ مدت بود عزیزم؟

از چ مارکی استفاده کردی؟  ماندگاریش چ مدت بود عزیزم؟

بلوترا،ژویدرم هم خوبه این دوتا گرونترین و باکیفیت ترین برند ژل هستن برا لب،شهریورماه زدم فعلا ک مونده راضیم،البته دفعه اول زود جذب میشه اگه سه بار ب فاصله ی ۴ماه اینا تزریق کنی تقریبا دائمی میشه

من وقت گرفتم برا هفته ی بعد

میخوام دائمیش کنم

😍