2777
2789
عنوان

ارتودونسی و چرایی کنده سدن براکت

1677 بازدید | 19 پست

سلام امروز دندونام ارتودونسی کردم براکت کنار دندون بالا کخگه قاب دارا ازین کمری کنده شده اومدن نخ دندون برن کناریش کنده شده جقدر مسخره چَبش بد بود چی بوده چکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر دوباره درست میکنه مهم نیست، فقط تا میتونی بهداشت رو کاااامل رعایت کن، من جنس دندونام عالی بود سر همین ارتودنسی خراب شدن...

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
چقدرزودحتما زیادفشارآوردی وگرنه براکت به راحتی کنده نمیشه من یه ساله دارم

من فقط سوپ شیر خوردم بعد رفتم مسواک بزنم دیدیم جدا شده اومدن نخ دندون بکشیم موقع خخروج نخ اون یکی کناریش دراومد

دکتر دوباره درست میکنه مهم نیست، فقط تا میتونی بهداشت رو کاااامل رعایت کن، من جنس دندونام عالی بود س ...

شما چقد میرسیدی ب دندونات ک خرابم شدن 

من ک جنس دندونام خودش داغونه چیکار کنم 😔

من فقط سوپ شیر خوردم بعد رفتم مسواک بزنم دیدیم جدا شده اومدن نخ دندون بکشیم موقع خخروج نخ اون یکی کن ...

زنگ بزن فردابروبرات سفتش کنن من که نخ دندون نمیکشم شایدنخ دندون گیرکرده بهش فشارآورده