negin_negar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 2158 عنوان کیا اینجورین 95 بازدید | 14 پست کیا با استرس یا هیجان یا وقتی میخوان مهمانی برن جوش میزنن؟ مشاور پوست موهستم اگر محصولی هم خواستید درخدمتم از لوازم ارایشی تا مرطوب کننده 1399/10/25 | 01:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موسيقيدان_خرخون عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 3845 من كه كلا بي دليل هم عشقي جوش ميزنم ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59808 من ی جوری جوش زدم ک کار از مهمونی گذشته فک کنم عروسیمه خودم خبر ندارم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
negin_negar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 2158 من كه كلا بي دليل هم عشقي جوش ميزنم حتما ازمایش بده مشاور پوست موهستم اگر محصولی هم خواستید درخدمتم از لوازم ارایشی تا مرطوب کننده
negin_negar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 2158 حتما ازمایش بده اگر بدون دلیل جوش میزنید باید ازمایش بدید حتمااااااااا مشاور پوست موهستم اگر محصولی هم خواستید درخدمتم از لوازم ارایشی تا مرطوب کننده
negin_negar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 2158 منم جوش میزنم ب هر دلیل ک فکرشو کنی😐 اولین سوالم همیشه اینه ایا ازمایش دادی ک میگی بی دلیله یانه؟ مشاور پوست موهستم اگر محصولی هم خواستید درخدمتم از لوازم ارایشی تا مرطوب کننده
موسيقيدان_خرخون عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 3845 حتما ازمایش بده بخاطر هورموناي بارداريه عزيزم قبلا اينجوري نبودم الان اينطوري شدم فقط صورتم هم نيست حتي روي پام يا باس.نم هم ميزنه ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
negin_negar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 2158 بخاطر هورموناي بارداريه عزيزم قبلا اينجوري نبودم الان اينطوري شدم فقط صورتم هم نيست حت ... الان باردارید مشاور پوست موهستم اگر محصولی هم خواستید درخدمتم از لوازم ارایشی تا مرطوب کننده
موسيقيدان_خرخون عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 3845 الان باردارید اره ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
negin_negar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 2158 اره پس هیچی ب صورتت نزن قعلا تا بعد بارداری مشاور پوست موهستم اگر محصولی هم خواستید درخدمتم از لوازم ارایشی تا مرطوب کننده
موسيقيدان_خرخون عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 3845 پس هیچی ب صورتت نزن قعلا تا بعد بارداری اره فعلا هيچي نميتونم استفاده كنم ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰