سلام من ۲۰سالمه و pcoدارم پریودیام خیلی نامنظمه یعنی فقط با امپول و قرص پری میشم،فعلا تا ۲سال دیگ بچه نمیخام میخواستم ببینم چی مصرف کنم تافقط پریودی هام منظم بشه.؟
سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
پریودیام خیلی داغونه تا امپول یا قرص مصرف نکنم پری نمیشم،چاقم نیستم اصلا ۵۳کیلو ام فقط..دکترا میگن ب ...
من پریودیام مرتبه هرماه پریود میشم تاحالا نشده عقب بیوفته...فقط وقتی پریود میشم مثلا ۳ روزه یا ۵ روزه...با خونریزی کم!
به نظرت منم کیست دارم؟؟؟
واسه جلوگیری ۴ ساله اصلا قرص استفاده نمیکنم...فکرمیکنم قرصا نازایی میاره اصلا استفاده نمیکنم...
سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋
وزنم خوبه ۵۳ ام...ورزش خوبه واقعا بد نیست واسه من که پلیکیستیکم؟ من پریودیام فقط با قرصو امپوله یعن ...
اهان منم پلی کیستیک هستم ولی از نوعی که چاقی و اضافه وزن هم همراهش بود لاغری و قرص میتفورمین برام خیلی نتیجه داد.ورزش که برای همه خوبه.بهتر زیر نظر دکتر باشی.بارداری رو خیلی عقب ننداز چون ما مثل بقیه نیستیم که همون ماهی که اقدام کنیم باردار بشیم یکمی طول میکشه زمان میبره چون تخمک گذاری منظم نیست توی پلی کیستیک..البته میزان پلی کیستیک شدت و ضعف داره و برای هرکس متفاوته شاید من شدید تر از شما بودم من دوسال طول کشید تا حامله شدم با کمک دارو.