2777
2789
عنوان

خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 19 پست
چقدر امیدم نا امید شه چقدر تلاش کنم چقدر ازش بخام  دیگه نه میتونم امپول بزنم ن دعایی هست که ...

من مثل شما چند سال انتظار نکشیدم، انتقال هم نداشتم. اما یادمه برای بارداری اولم دکتر آب پاکی رو ریخت رو دستم که برو بچه دار نمیشی و کلی دارو نوشت.دقیقا همین ایام شهادت حضرت زهرا بود که روضه داشتیم،به حضرت زهرا گفتم اگر قراره مادر بشم منو آواره و دربدر این مطب و اون مطب نکن، همین ماه جوابمو بده و باردار شدم.

الان هم مشکلم ده برابر شده و انواع و اقسام قرص ها رو میخورم تا باردار بشم.

فقط میدونم دعا کنید ولی اصرار نکنید.دوست من....اگر به خدا توکل نکنید به کی میخواهید پناه بیارید؟ مگه خدا از بچه دار نشدن من و شما نفعی میبره که بخواد اذیت کنه؟

مشکلات ما به اندازه ظرفیت ماست.اگر شما چندین ساله منتظرید ظرفیتش رو داشتید که خدا بهتون بچه نداده.

ناامید نشید.....ناامیدی از شیطانه.باز هم دعا کنید، توسل داشته باشید و همه چیز رو بسپارید به خدا.همیشه از خدا خیر بخواهید، چه با بچه و چه بی بچه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من مثل شما چند سال انتظار نکشیدم، انتقال هم نداشتم. اما یادمه برای بارداری اولم دکتر آب پاکی رو ریخت ...

شما دربه دریا من نچشیدی امپولای منو نزدی دردای منو درک نکردی طبیعی ک درک نکنی

این همه دعا چه خودم چه اطرافیانم ده بار بری اتاق عمل و بی نتیجه مگه میشه دیگه بازم توکل کردمنم دیگه اصرار نمیکنم رهاش میکنم هم مشکلمو هم خدارو چون رهام کرده و چسبیده به بنده های که به چشم میبینم چکارایی میکنن راحت بهشون بچه میده 

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دربه دریا من نچشیدی امپولای منو نزدی دردای منو درک نکردی طبیعی ک درک نکنی این همه دعا چه خودم چ ...

عزیزم شاید به شدت شما نه اما به نوع دیگه ای تجربه کردم.سر هر بارداری روزی شش تا سوزن میزدم، شما اگر هنوز باردار نشدید من شدم و با چشم خودم در سونوی چهارماهگی ایست قلبی جنینم رو دیدم، هشت ماهگی زایمان کردم و مشکلات زیاد دیگه ای که داشتم.

الان برای بارداری مجدد دارم داروهای درمان سرطان و شیمی درمانی مصرف میکنم.چرا فکر میکنید فقط شمایید که سختی کشیدید؟

با رها کردن خدا هیچ ضربه ای به خدا وارد نمیشه، همونطور که با یاد خدا بودن چیزی به خدا زیاد نمیشه.اگر رفتیم سمت خدا یا اگر رهاش کردیم سود و ضررش به خودمون برمیگرده و بس.

خلاصه اینکه این حرف ها رو نزدم که بگم چرا این تصمیم رو گرفتید.ان شاالله که خدا به شما فرزند سالم و صالح بده

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
عزیزم شاید به شدت شما نه اما به نوع دیگه ای تجربه کردم.سر هر بارداری روزی شش تا سوزن میزدم، شما اگر ...

خیلی متاسف شدم انشالله ب خواستتون برسید 

ولی من دیگه ادم قوی ای نیستم لااقل اینه که وقتی رهام‌کرده منم رهاش میکنم و ازش چیزی نمیخام همین 

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
نمیتونم توکل کنم امیدم اینقدر نا امید شده دیگه رهاش میکنم همونطور که ولم کرده

نکن خواهری مطمعن باش بهترینارو برات انتخاب کرده 😊

سکوت در مقابل بعضی حرف ها چه زیباست وقتی قرار است پاسخش را خدا بدهد🥀