taniineman مدیر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1379 عنوان بیبی چک | مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 22 پست بیبی چک گزاشتم منفی شد رفتم تو اتاق یکساعت بعد اومدم دیدم خط دوم کم رنگه نمیدونم چند دق بعد افتاده روز ۱۵انتقال هستم واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹 1399/10/24 | 22:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taniineman مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1379 عزیزم من سری قیلی بعد ده بیست دقیقه اینطور میشد که معلوم شد باردار بودم ولی بتا پایین بود انتقالی بودی؟ واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
nini_roz عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 4759 اونوقت موفق بود یا نه؟ متاسفانه نه بتا پایین بود از اول بعدشم جنین تشکیل شد همه چی خوب بود ولی تو هفته ۶ رشدش متوقف شد...دیروز سقط کردم!انشاالله شما مثبت میشی و بارداری موفقی رو پشت سر میزاری عزیزم مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
nini_roz عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 4759 عزیزم من اخراش که داشت سقط میشد متوجه شدم نمیدونستم باردارم به امید خدا که برا شما موفق هستش ... مال منم دیروز سقط شد به دلیل متوقف شدن رشد مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
مداااااا عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 721 مال منم دیروز سقط شد به دلیل متوقف شدن رشد عزیزم خدا بزرگه به امید خدا یکی دو ماه استراحت میکنی بعد دوباره اقدام میکنی و زود نی نی دار میشی
nini_roz عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 4759 عزیزم خدا بزرگه به امید خدا یکی دو ماه استراحت میکنی بعد دوباره اقدام میکنی و زود نی نی دار میشی انشاالله...🤲خدا نی نی رو برات حفظ کنه عزیزم ❤ مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
شکوفه2گیلاس عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 4322 عزیزم روز ۱۵ انتقالیباید ۱۴ انتقال میرفتی تست خون مطمئن تره اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.