2777
2789
عنوان

المپیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 33 پست
. اسه کلاس اولی ها فقط تحقیق و کاردستیه....  دنبال ایده میگردم.... هیچ چی به ذهنم نمیرسه

بزن تو نت میاد.زمان ما ک نبود این چیزا ولی داداشم داشت روی یه تیکه کارتن پلاست شبیه در باز میشد.محتوا اموزشی درست کرده بود.

نمایشگاهشونم رفتم زیاد یادم نیست ولی در این حد یادمه و ماکت خیلی درست کرده بودن.طراحی ازمایشای کتابشون.شکلای برجسته.اینا یادمه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دبیرستان قبول نشدید مرحله اولو؟

ن نخوندم.منابع خاصی داره با درسای دبیرستان نمیشه قبول شد البته من نظام قدیم بودما نطام شما ک کلا کن فیکون شده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بزن تو نت میاد.زمان ما ک نبود این چیزا ولی داداشم داشت روی یه تیکه کارتن پلاست شبیه در باز میشد.محتو ...

افرین دقیقا همینه.... منم میخوام همینجوری درست کنم..... فقط موضوعش نمیدونم چی باشه..... اتفاقاً دست ساز هم میخوام درست کنم.... 

حالا اگه ایده ای به ذهنتون رسید به منم بگید...😅

در حد کلاس اول ابتدایی... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
افرین دقیقا همینه.... منم میخوام همینجوری درست کنم..... فقط موضوعش نمیدونم چی باشه..... اتفاقاً دست ...

https://virgool.io/@irankalame/طرح-جابر-کلاس-اول-ابتدایی-حرفه-ای-جدید-zrljdc6dpeqz

سلام اول باید مشخص کنی چ المپیادی میخای بری

منم پارسال المپیاد شیمی ثبت نام کردم و اولش کلی خوندم ولی متاسفانه وسط راه ی اتفاق بد برام افتاد و ولش کردم

برا المپیاد من مثلن سیلبربرگ منبع مشهور و خوبش بود و... 

سلام اول باید مشخص کنی چ المپیادی میخای بری منم پارسال المپیاد شیمی ثبت نام کردم و اولش کلی خوندم و ...

نه نه من نخونده میخوام برم من علامه شعبه کنکور محورم ولی گفتن اجباری شرکت کنید مرحله یکو همین

نه نه من نخونده میخوام برم من علامه شعبه کنکور محورم ولی گفتن اجباری شرکت کنید مرحله یکو همین

خب بکتفت بگیر... اصن سعی نکن بری سمتش مگه اینکه علاقه داشته باشی.... فقط برو شانسی گزینه ها بزن و تامام

خب بکتفت بگیر... اصن سعی نکن بری سمتش مگه اینکه علاقه داشته باشی.... فقط برو شانسی گزینه ها بزن و تا ...

دقیقا میخواستم همین کارو کنم کاری دیگه ای نمیتونم بکنم البته خخخ شما چی خودتون دادید نرحله یک قبول شدید؟چند ماه براش خوندید برای مرحله یک و روزی چند ساعت

دقیقا میخواستم همین کارو کنم کاری دیگه ای نمیتونم بکنم البته خخخ شما چی خودتون دادید نرحله یک قبول ش ...

برا مرحله یک من حدودن یک ماه روزی 10ساعت ب بالا میخوندم ولی متاسفانه وسطش مشکل برام پیش اومد و حتی رفتیم ی شهر دیگه برا زندگی و.... 

ولی خب باز ب نظرم المپیاد فقط برا اونایی خوبه ک خیلی علاقه دارن و شنیدم مدال‌های پارسال رو بیشترش علامه حلی تهران بردن چون استادایی ک سوال دادن استاد اونجا بودن...... البته البته البته اصلن صحت این موضوع رو نمیدونم

ب هر حال میخام بگم سرمایتو بزار رو کنکورت