2777
2789
عنوان

المپیاد

1652 بازدید | 33 پست

سلام ببخشید کسی اینجا بوده که المپیاد رفته باشه ؟ من میخوام مرحله یک شرکت کنم بدون خوندن😐چون مدرسه اجبار کرده که مرحله یک قبولی زیاده و ... شما ها از نظر علمی از بقیه مدارس بیشترید و اینا خلاصه اجبار گرده میخواستم ببینم مرحله یکش چه مدلیه امکان قبولی نیست اصلا؟

من تا مرحله دو رفتم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آقا... اسی... کسی درمورد جشنواره مابربن حیان چیزی میدونه؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مرحله یک قبول شدید؟

نه بابا به ماهم گفتن راحته همون از کتاب زیست خودتونه 

منم سرجلسه حاج و واج مونده بودم که اینا چین از کجا اومدن؟

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣
نه چی هس😅

شماها که المپیادی هستین😢

یه جشنواره.... مثلا یه موضوعی انتخاب میکنی جذاب باشه درموردش تحقیق میکنی یه کاردستی مانند هم باید واسش درست کرد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
آقا... اسی... کسی درمورد جشنواره مابربن حیان چیزی میدونه؟ 

همونک اختراعات ؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
شگاها که المپیادی هستین😢 یه جشنواره.... مثلا یه موضوعی انتخاب میکنی جذاب باشه درموردش تحقیق میکنی ...

من المپیادی نیستم کنکور محورم مدرسه ما واحد هاش جداهه یعنی ی واحد کلا برای المپیاده که من واحد کنکورشم چون سطحمون از بقیه مدارس بالا تره گفتن حتما شرکت کنید وگرنه که من کار نکردم برای المپیاد اصلا

همونک اختراعات ؟

. اسه کلاس اولی ها فقط تحقیق و کاردستیه.... 

دنبال ایده میگردم.... هیچ چی به ذهنم نمیرسه

مرحله یک چی هارو خوندید چند روز برای مدحله اول خوتدید و چه المپیادی بودید چند ساعت خوتدید ممنون میشم ...

المپیاد علوم و ریاضی هر سه پایه اول راهنمایی و دوم و سوم مرحله اول قبول شدم.مرحله دوم دیگ نخوندم بیخبال شدم ولی یبار دوسه نفر فاصلم بود.کلا سه مرحله بود زمان ما

اصلا یادم نیست الان ۲۱ سالمه فقط یادمه تست زیاد میزدم

تو دبیرستان شرکت کردم ولی نخوندم.منابع دبیرستان کتابای کمپل بود