2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۸ تمام رفتم یک سانت ۶ میل بود بچم بعد دکتر گفت خانوم ی کیست یک سانت ۸ میل داری من اینقدر خندیدم گفتم کیستم از بچم بزرگتره

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
۶ هفته کامل کردی؟

نه پنج هفته و پنج روزم بود هنوز توشیش هفته هم نرفته بودم

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
خانم هاای باردار شده بی بی چکتون منفی بشه آز مثبت ؟  با اجازه اسی پرسیدم

من بی بیم خیییلی کمرنگ بود ولی خب دوخط بود منفی نبود ولی خیلی کمرنگ بود

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
خدا واست حفظش کنه عزیزم

مرسی گلم همچنین نی نی شمارو

خانم هاای باردار شده بی بی چکتون منفی بشه آز مثبت ؟  با اجازه اسی پرسیدم

عزیزم خیلی کم امکان داره بی بی چک خطا کنه من خودم اینقد بی بی چک گذاشتم منفی یعنی منفیه خودمو میکشتم رنگ نمیگرفت ولی وقتی باردار شدم درجا رنگ میگرفت